Bosch promócióEz a promóció véget ért.

Vásárolj legalább 17.990 forintért Bosch elektromos kéziszerszámot, Bosch kerti gépet, vagy Bosch digitális mérőműszert és mi meglepünk egy grillkészlettel, vagy hűtőtáskával.

Promóció menete:

  • Rendelj Bosch elektromos kéziszerszámot, kerti gépet, vagy digitális mérőműszert 17.990 Ft összértékben 2018. augusztus 31-ig vagy a készlet erejéig.
  • Rendelésed leadásánál jelezd a megjegyzés rovatban, hogy "Kérem az ajándékot!"
  • Termékeidet összekészítjük az ajándékkal együtt és átveheted személyesen üzleteinkben vagy kérheted kiszállítással.


*Az ajándék nem választható és augusztus 31-ig vagy a készlet erejéig tudjuk biztosítani!


...és egy kis ráadás!

A Promóció lejárata után kisorsolunk a résztvevők közt egy
Weber Smokey Joe Prémium faszenes grillt!

Sorsolás:

  • A játékra jelentkezni a promocio@220volt.hu email címen tudsz, fontos, hogy a tárgyban a "Bosch nyeremény" szerepeljen, illetve a szövegezésben add meg a neved, telefonszámod és a vásárlást igazoló számla sorszámát!
  • 2018. szeptember 3.

Weber Smokey Joe Prémium faszenes grill (37cm)

Faszenes grill, direkt
Raktáron: Béke tér
31 490 Ft
24 795 Ft + áfa

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor