Brita Style Cool Maxtra + 2.4l (kék) (2 év garancia)

Vissza a vízszűrős kancsó kategóriába

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár:
9 990 Ft
7 866 Ft + áfa
  • 2 év garancia

A terméket a hivatalos, magyarországi Brita képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.

Brita Style Cool Maxtra + 2.4l (kék) tulajdonságai:

GyártóBrita
LeírásA BRITA Style Maxtra plus 2,4 literes térfogattal rendelkező szűrőkancsó a modern kialakítást, és hatékony szűrőrendszert kombinálja mesteri módon. A német vízszűrő-gyártó cégnek köszönhetően mindig minőségi, tiszta vizet fogyaszthatsz. A készülék vadiúj, ultramodern kialakításának köszönhetően olyan újításokban lehet részed, mint többek között a Microflow technológia, amelynek köszönhetően a szűrő eltávolítja a klórt és a nehézfémeket.
-Modern design-nal rendelkező vízszűrő kancsó hatékony szűrőrendszerrel
Térfogat: 2,4 l
Modern, átlátszó anyagból
Könnyen karbantartható
Ergonómikus fogantyú
Ideális alakjának és méretének köszönhetően a hűtő ajtajába helyezhető
A BRITA Style Maxtra Plus mosogatógépben tisztítható
Praktikus LED jelzőfény világít, ha ki kell cserélned a vízszűrőt
Modern, MICROFLOW szűrő technológia
-A praktikus LED SmartLight jelzi számodra, hogy mikor kell kicserélned a BRITA Maxtra Plus belsejében található vízszűrőt. A jelzés mutatja a szűrő élettartamát, illetve az átszűrt víz mennyiségét is. Zöld, narancssárga, és piros színben világít.
-A szűrőkancsó egy új, modern, Microflow elnevezésű szűrőtechnológiát alkalmaz. Hatékonysága a Micro Carbon Pearls, azaz apró széngyöngyökben rejlik, amelyek kisebbek és kerekebb alakúak a korábban felhasznált széndaraboknál. A kisebb széngolyók felhasználásának előnye, hogy nagyobb felület érintkezik a vízzel, így a vízszűrés hatékonysága is növekszik. A szűrő felső rétege egy finomabb szitából áll, amely még a legapróbb szennyeződéseket is képes kiszűrni. A filter alján egy másfajta szűrőt találsz, amely kiszűri azokat a szennyeződéseket, amelyeket az előző szűrők nem feltétlenül tudtak kiválasztani a vízből. A MICROFLOW technológia teljes mértékben természetes működésű. A szűrő háza BPA-mentes műanyagból készült, és a vízzel való állandó érintkezésre tervezték. A szűrő egyébként ionszűrőt alkot, és kókuszdióhéjból készült aktív szén mikrorészecskéket használ fel. A termék továbbá megakadályozza a baktériumok létrejöttét, és azok elterjedését.
Színkék

Ár

9 990 Ft

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor