Új!
Elismeréseink:
Canon Pro Partner Canon Imaging Partner
1 099 000 Ft
865 354 Ft + áfa

További információk

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Rendelésre
  • Westend: Rendelésre
  • Boráros tér: Rendelésre
  • Szeged: Rendelésre
  • Kiszállítás: Rendelésre
  • FOXPOST: Rendelésre
  • Pick Pack Pont: Rendelésre
A terméket a hivatalos, magyarországi Canon képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
  • Tartozék napellenző
  • 117 mm-es hosszúság
  • 1195 gramm

Tökéletes portréobjektív: páratlanul részletgazdag képek készítéséhez

Az RF 85mm F1.2L USM a fejlett objektívkialakítás és a Canon úttörő optikája révén utolérhetetlen optikai teljesítmény nyújt, így joggal nevezhetjük a következő generációs képalkotás tökéletes portréobjektívének.

Remek objektív a következőkhöz...

Portrék

A kivételes optikai tervezésnek, a speciális objektívbevonatoknak és az RF bajonett-technológiának köszönhető lágy fókuszhatás és kivételes élesség segítségével a képeket újabb részletekkel és dimenziókkal töltheted meg.

Utcai fotózás

A nagy teljesítményű USM motor segítségével, amely biztosítja, hogy az objektív folyamatosan a témára fókuszáljon, az utcán is megőrizheted diszkréciódat és az irányítást, így egyetlen pillanatról sem kell lemaradnod.

Gyenge megvilágítás

A minden részletet a kép teljes szélességében lenyűgöző élességgel megörökítő gyors és széles, f/1,2-es maximális rekesznyílásnak köszönhetően naplemente után is sokáig készíthetsz felvételeket.

Tökéletes fókusztávolság a portrékészítéshez

Az RF 85mm F1.2L USM ideális kis fókusztávolságú teleobjektív portrék készítéséhez - vonzó perspektívával rendelkező, elegáns és részletgazdag eredményt garantál, mindezt torzítás nélkül.

Gyors, nagy fényerejű és kiváló optikai pontosságú objektív

A gyors, F1,2-es rekeszértékkel rendelkező objektív kevés fény esetén is hihetetlen élességet, a kellemes háttér-homályosításnak és a mindig kiváló minőségnek köszönhetően pedig kreatív önkifejezési eszközt is biztosít.

Fejlett objektívelemek és bevonatok

Az objektív Blue Spectrum Refractive (BR) optikával rendelkezik, amely kiküszöböli a színhibákat, a kerek aszférikus lencsetag pedig megszünteti a nagy maximális rekesznyílás okozta szférikus aberrációkat.

L sorozatú, minőségi kialakítás és időjárás elleni védelem

A minőségi kialakítás új értelmet nyer az L sorozat által képviselt minőséget illetően - az időjárásálló szigetelés, valamint az elülső és hátsó lencsetagon található fluorbevonat védelmet nyújt a víz, a por és a karcolások ellen.

Gyors USM motor és objektívvezérlő gyűrű

Az RF objektívfoglalat gyorsaságának köszönhetően az RF 85mm F1.2L USM gyorsan megtalálja a fókuszt, az objektívvezérlő gyűrűvel pedig tovább szabályozhatod a beállításokat.

Canon RF 85mm f/1.2 L USM tulajdonságai:

GyártóCanon
Fő paraméterek
Fényerőf/1.2 fix
Zoom tartomány85mm fix
Rekesz tartomány1.2-16
Szűrőméret82mm
BajonettCanon RF
Fizikai paraméterek
Átmérő103,2 mm
Hossz117,3 mm
Súly1195 g
Felépítés13 lencsetag/9 csoport
Optikai tulajdonságok
Minimum fókusz távolság0,85 m
Maximum nagyítás0.12x
Látószög (horizontális/vertikális/diagonális)24°, 16°, 28° 30'
Egyéb
AF-vezérlésUSM
Gyári napellenzőCanon ET-89 (tartozék)
Bejelentés dátuma2019. május

Ár

1 099 000 Ft

Gyakran feltett kérdés:

Mire jó a napellenző?
Kültéren a nap, illetve más, oldalról jövő fények becsillanásának megelőzésére.

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor