LEGO akcióEz a promóció lejárt.

Nyerj Emmetékkel!

Hangolódj rá az új LEGO mozifilmre. Vásárold meg a kedvenc filmes szettedet és automatikusan részt vehetsz az egy hónapon át futó játékunkban. Nincs regisztráció, nem kell semmi extrát tenned. Hetente sorsolunk és a szerencsés nyertesek egy-egy 10.000 forint értékű kuponnal gazdagodhatnak, melyet a következő LEGO vásárlásuk során tudnak felhasználni.

A promóció feltételei:

  • Csak vásárolj legalább egy LEGO Movie 2 szettet a promóciós időszakban, a vásárlás során add meg adataidat (név, telefonszám, e-mail cím) és nincs is más teendőd, automatikusan részt veszel a játékban.
  • Az akció során minden héten sorsolunk, így összesen 4 szerencsés nyertes kap egy-egy 10.000 Ft értékű kupont, melyet e-mailben küldünk ki.
  • Ha nyertél, akkor csak add meg a kódot a következő LEGO megrendelésed során vagy személyes vásárlás esetén mutasd be okostelefonodon vagy kinyomtatva.
  • A kupon csak egyszeri és csak LEGO termék vásárlásra jogosít fel. Az értékből nem áll módunkban visszaadni.

A promóció időtartama:

  • 2019. február 4. - 2019. március 3.
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor