Feiyutech Vimble 2 mobiltelefon stabilizátor

Vissza a fotós kiegészítők kategóriába

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár:
31 990 Ft
25 189 Ft + áfa
  • 1 év garancia

A terméket a hivatalos, magyarországi Feiyutech képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.

A termék tulajdonságai:

GyártóFeiyutech
Színfekete
LeírásA FeiyuTech még a CES-en mutatta be új, kedvező árú motorosan stabilizált okostelefon gimbalját, a Vimble 2-t. Az új modell nem csupán optimalizált algoritmussal kínál hatékony stabilizálást, de beépített 18 cm hosszú teleszkópikusan kihúzható szelfibotot is tartalmaz, így immár a szelfivideók is könnyedén elkészíthetők stabilizált gimbalról.
-A hagyományos stabilizálási feladaton túl a Vimble 2-höz készült okostelefon alkalmazás segítségével time-lapse-ek és panorámák is készíthetők.
-Akkumulátor:

Beépített akkumulátor 1 db 7.4V / 9.62Wh Az akkumulátort a tápegység töltheti USB kábel segítségével. Töltési idő >= 2 óra Javasoljuk az 5V / 2A adapter használatát az akkumulátortöltéshez.
Forgatás/Döntés320° / 320°
Maximum magasság84 mm
Minimum magasság57 mm

Ár

31 990 Ft

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor