Canon Pénzvisszatérítés 2018 tavasz-nyárEz a promóció véget ért.

Több marad a nyaralásra!

A Canon újabb pénzvisszatérítés akcióval rukkolt elő, így az idei nyaraláson sem kell spórolnod!

Tükörreflexes fényképezőgépek, MILC-ek, kompakt gépek, objektívek, vaku, és videokamera is akár 62.000 Ft visszatérítéssel vásárolható meg!

A promóció menete:

  1. Vásárolj 2018. május 15. – 2018. augusztus 31. között akcióban szereplő terméket!
  2. Regisztrálj 2018. szeptember 30-ig a Canon erre kijelölt felületén!
  3. A regisztráció során szükség van többek között:
  • a termék(ek) sorozatszámára
  • a vásárlást igazoló számla szkennelt vagy lefényképezett verziójára
  • a sorozatszám és az EAN kód fotójának feltöltésére
  1. A hiánytalanul benyújtott, érvényes regisztrációt követő 28 napon belül a Canon visszautalja az adott összeget a vásárló regisztrációkor megadott bankszámlájára. Készpénzes vagy csekkes kifizetésre nincs lehetőség.
  2. Nincs más dolgod, mint várni az utalást a megadott bankszámlára.

További tudnivalók:

Hol találom meg a termékem sorozatszámát? Segítség ITT

Regisztrációval kapcsolatos probléma esetén, kérjük vedd fel a kapcsolatot a Canon ügyfélszolgálatával a +361/235-5315-ös telefonszámon!

A promócióban csak új és eredeti Canon termékek vesznek részt. Használt, felújított, újszerű, vagy bemutató darab stb. termékek megvásárlása nem jogosít fel az ajánlatban való részvételre.

Fontos:

A promóció pontos feltételeiért és részleteiért az alábbi oldalakon informálódhatsz:

Hivatalos promóciós oldal

Általános Szerződési Feltételek

Gyakran Ismételt Kérdések

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2018 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor