Olympus ajándék akcióEz a promóció véget ért.

Olympus tavaszi zsongás

Legújabb Olympus promóciónk keretében most minden PEN fényképezőgépet 10% kedvezménnyel vásárolhatsz meg a promóció ideje alatt. Továbbá, ha vásárlás után az akciós PEN fényképezőgép gyári számával sikeresen regisztráltál az alábbi oldalon, a gyártó egy Olympus Golden Light Street táskát (melynek fogyasztói ára 14.990 Ft) küld neked ajándékba, illetve személyesen is átveheted a 1074, Budapest, Dohány u. 67. címen.

A promóció más kedvezményekkel nem összevonható.

A promóció időtartama:

  • 2019. április 15. - április 22. illetve a készlet erejéig

Vásárlást követő regisztráció:
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor