Olympus & Manfrotto On Tour ExtraEz a promóció véget ért.

Olympus & Manfrotto On Tour Extra

Az Olympus és a Manfrotto On Tour 2019 rendezvénysorozatára extra kedvezményekkel is készültünk.

Ne feledd, az Olympus Tedd Próbára! promóció keretein belül akár ki is próbálhatod 1-7 napig a gyártó legújabb OM-D és PEN fényképezőgépeit, objektívjeit.

A kedvezmények más akciókkal nem összevonhatók.

A promóció időtartama:

  • 2019. május 07. - augusztus 31.


A promóció ideje alatt az alábbi termékek árát csökkentettük:

64 900 Ft
51 102 Ft + áfa

Manfrotto Amica 40 Shoulder (sötétkék)

Raktáron: Béke tér, Boráros tér, Szeged
10 900 Ft
8 583 Ft + áfa
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor