Panasonic Formula E promócióEz a promóció lejárt.

Vigyázz, kész, rajt!

Játssz a Panasonic jóvoltából és legyen a Tiéd a 11 db fődíj vagy a 25 db RP-HT161E-K fejhallgató egyike!

Nyeremények

Többek között belépők a berlini és párizsi Forma E versenyekre, televízió, fényképezőgépek, Blu-ray lejátszó, házimozi rendszerek, és számos további díj, helyezéstől függően!

Játék lényege

Találd meg a képen elrejtett 5 Panasonic termék mindegyikét! Figyelj, mert időre megy, két próbálkozásod van, a legjobb eredményed kerül be a rangsorolásba!

A feladat a díjaktól függetlenül, minden Résztvevő számára ugyanaz.

Két módon vehetsz részt a játékban. #1 futam, mely során minden nyereményért ringbe szállhatsz, vagy #2 futam, mely során csakis az RP-HT161E-K fejhallgatóért versenyezhetsz.

A nyerteseket egy háromfős Bizottság választja ki 2018. április 3-ig a Ranglista alapján, akiket e-mailben is értesítenek. A Nyeremények átadásának végleges időpontja 2018.05.25.

Promóció menete

1. számú futam a díjakért

  • Vásárolj a promóciós termékek közül legalább egyet 2018.03.01. és 2018.03.29. között!
  • Őrizd meg a vásárlást igazoló számlát a játék végéig!
  • Jelentkezz neved és e-mail címed megadásával a játékra!

2. számú futam a fülhallgatókért

  • Termék vásárlásához nem kötött.
  • Jelentkezz neved és e-mail címed megadásával a játékra!
  • Legyél egyike a 25 leggyorsabb játékosnak!

Egyéb fontos információk

- A tájékoztatás nem teljes körű, pontosabb részletekért kérjük, keresse fel a gyártói promóciós oldalt és a Játékszabályzatot!

- A Versenyen kizárólag nagykorú (18 év feletti), teljes jogképességgel rendelkező, Lengyelország, Románia, Bulgária és Magyarország területén lakhellyel rendelkező természetes személyek vehetnek részt - akik fogyasztóknak minősülnek, és nem a kereskedelmi, üzleti, kézműipari tevékenységükkel vagy szabad szakmájukhoz kapcsolódó céllal tevékenykednek.

- A Fődíjra pályázó Résztvevő, a Fődíjt célzó Jelentkezésre jogosító Termék megvásárlását igazoló bizonylatot a Verseny egész időtartama során megőrizni köteles, azt a nyeremény átvétele előtt a Résztvevő köteles a Szervezőnek bemutatni.

- Az a Résztvevő, aki Terméket vásárolt a Versenyen csak egy Díjat kaphat. Az a Terméket megvásároló Résztvevő, aki a Fődíjat megnyeri, a további Díjak kategóriájában a ranglistán elfoglalt 25. helyezettének ellenére további Díjra már nem jogosult.

- Kizárólag új fényképezőgép vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

Ne feledd, a termékek egy részét, most 5 év garancia kiterjesztéssel vásárolhatod meg!

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2018 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor