Panasonic akcióEz a promóció véget ért.

Tankolj fel Panasonic kiegészítőkkel!

Vásárolj Panasonic Lumix S1 vagy S1R kitet vagy vázat, és válassz a promócióban szereplő kiegészítők közül, mert most 120 000 Ft értékhatárig fél áron juthatsz hozzá, 120 000 Ft felett pedig fix 60 000 Ft azonnali kedvezménnyel!

Hogyan is néz ez ki pontosan?!

  • Ha neked első körben az S1/S1R megvásárláskor csak egy DMW-BLJ31E pótakkura van szükséged, azt 29 900 Ft helyett 14 950 Ft-ért viheted haza.
  • Amennyiben merészebb vagy és az S1/S1R megvásárlásakor nemcsak egy pótakkuval, hanem egy DMW-BGS1E markolattal is gazdagítanád felszerelésed, a kiegészítőket 146 890 Ft helyett 86 890 Ft-ért, azaz 60 000 Ft azonnali kedvezménnyel viheted haza. (Ugyanez érvényes a 120 000 Ft-ot meghaladó objektívekre is.)

Tovább csökkentenéd az árakat?

Lehet olyat is. Ugyanis ez a promóció összevonható a Panasonic Lumix S1 és S1R Válts új technológiára akciójával. Mit kell tenned? Hozd be a Béke téri bemutatótermünkbe régi DSLR vagy MILC fényképezőgéped és cseréld le a legújabb igényeknek megfelelő Panasonic S kategóriára. Mindeközben a régi géped beszámításán túl most rendkívüli kedvezményeket kaphatsz:

A promóció időtartama:

  • 2019. augusztus 16-26.

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor