Panasonic 5 év garanciaEz a promóció véget ért.

Nincs kettő öt nélkül!

Menj biztosra, vásárolj 2018. április 15-ig Panasonic Lumix G szériás fényképezőgépet, és az eredeti 2 éves garanciát 5 évre meghosszabbíthatod!

A promóció menete

  • Vásárolj legalább egy, az akcióban szereplő terméket!
  • Őrizd meg a vásárlást igazoló blokkot, ÁFÁ-s számlát!
  • Hozz létre egy felhasználói fiókot a Panasonic promóciós oldalán, és regisztráld be a terméket vásárlástól számított 30 napon belül!
  • Nincs más dolgod, mint megőrizni a .pdf kiterjesztésű tanúsítványt az extra garanciáról.

A promócióban való részvétel feltételei

  • A Promócióban végfelhasználók, azaz kizárólag olyan természetes személyek vehetnek részt, akik a vonatkozó törvényi előírások értelmében fogyasztónak minősülnek (fogyasztóként vásárolták meg a Termékeket).
  • A vásárlásnak 2018 március 1 - április 15. között meg kell történnie akár online, akár személyesen valamely üzletünkben.
  • Bővebb információkért keresd fel az alábbi site-okat:

- Kizárólag új fényképezőgép vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online megrendelés és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.


Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2018 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor