Panasonic bemutató nap - 2018. december 06.Ez a promóció lejárt.

Látogass el Béke téri üzletünkbe december 06-án, csütörtökön*, ahol 10-19 óráig Panasonic bemutatónapot tartunk! A helyszínen kézbe veheted, kipróbálhatod a gyártó legújabb fényképezőgépeit és videokameráit. A felmerülő szakmai jellegű kérdéseidet pedig bátran felteheted a Panasonic képviselőinek.

És mivel várunk még mindezeken túl?

  • 10% kedvezmény a Panasonic fényképezőgépek és videokamerák árából. (A kedvezmény 2018.12.06-án 00:00-tól él. A helyszínen és online is elérhető. Honlapunkon a 10%-kal csökkentett árak lesznek aznap láthatóak.)
  • Modellfotózás.
  • Ajándék karácsonyi bejgli minden, aznap a Béke téri bemutatótermünkben Panasonic fotós terméket vásárló ügyfélnek.

Időpont: 2018. december 06., 10-19 óra
Helyszín: Béke téri üzletünk, 1135 Budapest, Szegedi út 42-44.


*A 2018.12.03-án kiküldött hírlevelünkben a december 6-i dátum mellett tévesen a pénteki nap van megjelölve a csütörtök helyett.

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor