Panasonic bemutató napEz a promóció véget ért.

Panasonic bemutató nap

Április 26-át már most jegyezd fel a naptáradba. 10 és 19 óra között a Panasonic tart bemutató napot a Béke téri üzletünkben. Kézbe fogható és kipróbálható lesz a két új FullFrame MILC, a Lumix S DC-S1 és a Lumix S DC-S1R, illetve a gyártó három új objektívje, a Lumix S 24-105mm f/4 macro O.I.S., a Lumix S Pro 70-200mm f/4 O.I.S. és a Lumix S Pro 50mm f/1.4. Szaktanácsadással, gyakorlati bemutatóval, csak a helyszínen, aznap élő kedvezményekkel és modellfotózással várunk.

Részeletek:

  • 10 és 14 óra között Szabó László fotóriporter, a Lumix S nagykövete tart gyakorlati bemutatót és válaszol a szakmai kérdésekre.
  • Egész napos szaktanácsadás, kézbe fogható és egy modellfotózás keretein belül ki is próbálható Lumix S fényképezőgépek és objektívek.
  • A bemutató napon személyesen a helyszínen Lumix S1 vagy Lumix S1R fényképezőgépet vásárlók vagy rendelők a készülék mellé ajándék, 29.900 Ft-os DMW-BLJ31E akkumulátort kapnak.


  • Jelezd részvételi szándékod a rendezvény Facebook eseményén:


Időpont: 2019. április 26., 10-19 óra
Helyszín: Béke téri üzletünk, 1135 Budapest, Szegedi út 42-44.
- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor