Sony állvány és extra garancia akcióSony - Maximális stabilitás

A Sony full-frame tükör nélküli Alpha7R IV gépe a fényképészi elképzelés csúcsa - ilyen kifejezőerő eddig közepes formátumú gépeknél volt elvárás, a kompakt váz pedig letaglózóan gyors eszközt rejt.

Vásárold meg most és megajándékozunk egy 64.900 Ft-os Manfrotto Befree Alpha állvánnyal, melyet kifejezetten Sony Alpha fényképezőgépekhez terveztek, továbbá 5 év gyártói garanciával, mely baleseti fedezetet is tartalmaz.

Fontos tudnivaló:

  • az akció csak a készlet erejéig érvényes. Ne maradj le róla!


Promóciós Sony Alpha 7R IV fényképezőgép:

Ajándékok:

68 900 Ft
54 252 Ft + áfa

Sony plusz 5 év gyári garancia baleseti fedezettel

Raktáron: Béke tér, Boráros tér
33 890 Ft
26 685 Ft + áfa
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor