Sony FDR-AX700 ajándékokkal!Ez a promóció véget ért.

Hosszabb üzemidő és 6 év biztonság!

Vásárolj most Sony FDR-AX700 videókamerát és megajándékozunk plusz 5 év garanciával és egy Sony NP-FV100A akkumulátorral, melynek kapacitása közel kétszerese a kamera dobozában találhatóénak, hogy a videók ne a legfontosabb pillanatban érjenek véget.

A plusz 5 év garanciát a tőlünk kapott hivatalos, gyártói Sony garanciakártyával tudod igénybe venni. Kövesd a kártyán található utasításokat, és regisztráld be gépedet a Sony-hoz, hogy élvezhesd a nyugodt éveket az így már összesen 6 évnyi gyártói garanciával!

A kedvezmény a Sony +1 év garancia promócióval nem összevonható.

A promóció időtartama:

  • 2018. november 1. - 2018. december 31.- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor