Sony Foci VB promóEz a promóció véget ért.

Segítünk a legjobb minőségben megörökíteni a felejthetetlen pillanatokat a VB alatt is!

Júniusban a Sony kompaktjai és tükör nélküli, cserélhető objektíves fényképezőgépei jelentős kedvezménnyel vásárolhatóak meg!

A promóció időtartama: 2018. június 4. - 2018. július 1.

A promócióban csak új és eredeti Sony termékek vesznek részt. Használt, felújított, újszerű, vagy bemutató darab stb. termékek megvásárlása nem jogosít fel az ajánlatban való részvételre.


Ha nem találtál kedvedre való készüléket, nézz körül a többi Sony készülék közt is és igényelj vissza akár 300.000 Ft-ot!

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor