Sony dupla pénzvisszatérítésEz a promóció véget ért.

Dupla pénzvisszatérítés

100.000 Ft-os ajánlat egy teljes héten át. Vásárolj november 29. és december 5. között Sony Alpha 7 Mark III fényképezőgépet és megduplázzuk a téli pénzvisszatérítés összegét. A kedvezmény igénybevételéhez nincs más teendőd, mint vásárlás után regisztrálni a készüléket a Sony hivatalos promóciós oldalán.

Fontos információk:

A promóció időtartama:

  • 2019. november 29. - 2019. december 5.

Promócióban szereplő fényképezőgépek:

Sony Alpha 7 III váz (ILCE7M3B.CEC)

AJÁNDÉK 10.000 Ft értékben! , AJÁNDÉK 10.000 Ft értékben!, FullFrame, 24 MegaPixel, NFC, Érintőképernyő, 4K felbontás, Ajándék +1 év garancia!
Raktáron: Béke tér, Boráros tér
Akció! 679 890 Ft helyett
visszatérítés: -50 000 Ft
649 890 Ft

Sony Alpha 7 III kit (28-70mm f/3.5-5.6 OSS) (ILCE7M3KB.CEC)

AJÁNDÉK 10.000 Ft értékben!, FullFrame, 24 MegaPixel, NFC, Érintőképernyő, 4K felbontás, Ajándék +1 év garancia!
Raktáron: Béke tér, Boráros tér
Akció! 794 890 Ft helyett
visszatérítés: -50 000 Ft
724 890 Ft
- A pénzvisszatérítés összege minden esetben a gyártói promóciós oldalon szereplő összeg!

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor