Sony workshop


Betelt, nincs több szabad hely!

Készíts látványosabb portrékat!

Október 18-án egy 2 órás workshop keretein belül kipróbálhatod a Sony új gépeit és eltanulhatod a portré fotózás trükkjeit Erdélyi Gábor Sony fotós nagykövettől.

Választható időpontok:

  • 2018. október 18. 13:00,
  • 2018. október 18. 15:30.

Helyszín: 1137 Budapest, Jászai Mari tér 5-6., Kubik

A részvétel díja: 1000 Ft.

Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet:

Küldd el a neved, telefonszámod, e-mail címed és a kiválasztott időpontot. A további részletekről a Sony hamarosan tájékoztatni fog.

A férőhelyek limitáltak, jelentkezz most! (BETELT!)- A változtatás jogát fenntartjuk.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2018 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor