Sony workshopEz a promóció lejárt.

Jelentkezz Te is!

Légy Te is Alpha, és tanuld el a sportfotózás trükkjeit. Vegyél részt február 27-én egy 2 órás workshopon, ahol kipróbálhatod a legújabb Sony fényképezőgépeket és optikákat is.

Workshop időtartama:

  • 2019. február 27. 12:00

Helyszín:

  • Budapest

Bónuszként a workshop során a résztvevők egy-egy vásárlási kedvezményre jogosító kupont kapnak az alábbi kedvezményekkel:

A kupon 2019. március 31-ig váltható be.

Regisztrálj 2019. február 20-ig a https://alphaworkshop.hu oldalon.

A férőhelyek limitáltak, jelentkezz most!

*SDS termékek listája: Sony Alpha 99 II váz (ILCA-99M2), Sony Alpha 7S II váz (ILCE-7SM2), Sony Alpha 7R III váz (ILCE7RM3B.CEC), Sony Alpha 9 váz (ILCE9.CEC), Sony Alpha 7S II kit (XLR-K2M adapterkészlet és mikrofon) (ILCE7SM2XLRDI.EU).- A változtatás jogát fenntartjuk.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor