Tamron G2 akcióEz a promóció véget ért.

Az új generáció a legjobb árakon

A "japán" jelző egybeforrt a csúcsminőséggel. Ezen tétel alól a Tamron sem kivétel. A gyáraiban alkalmazott folyamatok egyesítik a modern, robotizált technológia precizitását a kézműves szakemberek alaposságával és gondosságával.

A gyártó legújabb generációs, stabilizátorral, ultrasonic motorral, kiváló fényerővel és a legnépszerűbb átfogásokkal rendelkező objektívjei kiemelkedő minőséget garantálnak minden fotós számára.

Jól tudjuk, az ünnepekkor minden megtakarítás számít, így most a lehető legjobb árakon tesszük elérhetővé ezeket az objektíveket számotokra.

A promóció időtartama:

  • 2018. december 4-31.

Az akcióban szereplő Tamron objektívek:


- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor