Tokina akcióŐszi kedvezmények

Októberi Tokina promóciónk során kedvezményes áron juthatsz hozzá a gyártó kiemelt minőségű, Canon és Nikon bajonettes objektívjeihez három teljes héten át.

  • Az AT-X objektívek nevében a rövidítés a fejlett technológiára utal, mely egyszerre jelenik meg többek között a rendkívüli minőségű külső vázban és az egy érintéses fókuszkapcsoló mechanizmusban.

A promóció időtartama:

  • 2019. október 10 - 31.

Akciós Tokina AT-X objektívek:

Tokina AT-X 70-200mm f/4 PRO FX VCM-S (Nikon)

Tartozék napellenző, 67mm-es szűrőméret, Képstabilizátoros
Raktáron: Béke tér
Akció! 359 890 Ft helyett
329 890 Ft

Tokina AT-X 12-28mm f/4 PRO DX (Canon)

Tartozék napellenző, 77mm-es szűrőméret, Stabilizátor nélkül
Raktáron: Béke tér
Akció! 108 890 Ft helyett
99 890 Ft

Tokina AT-X 12-28mm f/4 PRO DX (Nikon)

Tartozék napellenző, 77mm-es szűrőméret, Stabilizátor nélkül
Raktáron: Béke tér
Akció! 178 890 Ft helyett
164 890 Ft

Tokina AT-X 17-35mm f/4 PRO FX (Canon)

Tartozék napellenző, 82mm-es szűrőméret, Stabilizátor nélkül
Raktáron: Béke tér
Akció! 199 890 Ft helyett
179 990 Ft
Akció! 194 890 Ft helyett
179 990 Ft
- A feltüntetett árak már tartalmazzák a kedvezményt.

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor