Profi ajándékok profi felszerelésedhezEz a promóció lejárt.

Profi Canon felszerelésed mellé profi ajándékokat adunk!

Tavaszi-nyári promóciónk keretén belül EOS 5D Mark IV, EOS 5DS, EOS 5DSR, EOS 6D Mark II , illetve EOS 1DX Mark II váz DSLR vásárlása mellé most az alábbi ajándékok közül választhatsz:

1.) Fomei LED WiFi-100D stúdiólámpa
2.) Fomei LED bar 17W
3.) Canon Speedlite 430EX III-RT vaku
4.) Lowepro Whistler BP 450 AW


A promóció menete:

1.) Vásárold meg a kijelölt Canon EOS fényképezőgépek valamelyikét!

2.) Regisztráld vásárlásod a promóciós űrlap kitöltésével és az érvényes vásárlási bizonylat (pl. számla) másolatának feltöltésével.

3.) Válaszd ki az ajándékod a regisztrációs űrlapon! Minden termékhez két ajándék közül választhatsz.

4.) Ezt követően ellenőrizd postafiókod! Kapnod kellett egy e-mailt, amely megerősíti igényed elfogadását. Amennyiben a kérelmed elküldését követő 24 órán belül nem kapod meg azt, vedd igénybe a Canon telefonos támogatását a +361/235-5315-ös telefonszámon.

5.) Az ajándék kézbesítését nem a 220volt Magyarország Kft. végzi. A promóció szervezője, a Canon Hungária Kft. küldi ki minden Vásárló számára a választott ajándékot, az igény leadását követően (legkésőbb 49 napon belül).


A promóció érvényessége: 2018.02.15-07.31.

A regisztráció határideje: 2018.08.31.

A promóció hivatalos aloldala: http://www.canon.hu/eospromo2018

Általános szerződési feltételek: IDE kattintva olvasható

Regisztráció: kattints ide

Esetleges kérdés vagy félreértés esetén kérjük, fordulj az akció szervezőjéhez: info@canon.hu


A promóció feltételei, szabályai:

- Bontott, bemutató, használt, OEM, stb. termékekre nem vonatkozik.

- Az akció a beszállító készletének erejéig érvényes.

- Az ajándék nem cserélhető más termékekre vagy szolgáltatásokra, de készpénzzel történő kifizetésre vagy számlára történő átutalásra sem.

- A promóció online megrendelés és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- A megrendelés után kapott automatikus visszaigazoló üzenet még nem tekinthető sikeres vásárlásnak. Rövid feldolgozás után ügyfélszolgálatunk egy újabb e-mailben tájékoztat vásárlásod sikerességéről.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2018 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor