Canon Full Frame akcióEz a promóció véget ért.

Full Frame-ek tripla akcióban

Örökítsd meg a világot professzionális minőségben. A Canon Full Frame szenzorral ellátott DSLR fényképezőgépei nagy dinamikatartományt és alacsony zajszintű képeket garantálnak számodra. Mindemellett tökéletesek portrék készítésére is a kis mélységélességnek köszönhetően.

Vásárolj most Canon EOS 5D Mark IV vagy Canon EOS 6D Mark II vázat és az azonnali akciós ár mellet akár két további, jelenleg is futó promóció kedvezményeit is igénybe veheted. Amennyiben a vásárlást követően regisztrálod a készüléket, úgy választhatsz a Value Add promócióban megjelölt termékek közül (vaku, állvány, markolat). Ha egyidejűleg vásárlod meg a fényképezőgépet olyan objektívvel, ami szerepel a Canon Virtual Kit promócióban, még pénzvisszatérítésre is jogosult leszel.

Akár tripla kedvezmény:

A promóció időtartama:

  • 2018. november 15. - 2018. december 31.

Az akcióban szereplő Canon fényképezőgépek:


- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor