Canon PénzvisszatérítésEz a promóció lejárt.

Télen se maradj nyerő árak nélkül

A Canon legújabb téli pénzvisszatérítés akciójában kedvedre válogathatsz a tükörreflexes és a kompakt fényképezőgépek, az objektívek és a nyomtatók között és most vásárlás után akár 95.000 Ft visszatérítést is igényelhetsz.

Újdonság:

 • Csak januárban a promócióban elérhető a Canon két népszerű FullFrame szenzoros fényképezőgépe, az EOS 5D Mark IV és az EOS 6D Mark II is.
 • Jó hír: a nov-dec időszakban vásárolt gépek is beregisztrálhatóak visszamenőleg!

A promóció menete:

 1. Vásárolj promócióban szereplő terméket 2018. november 02. – 2019. január 31. között! Az akcióban természetes (magán-) személyek és jogi személyek (cégek) egyaránt részt vehetnek.
 2. Regisztrálj 2019. január 31-ig itt!
 3. A regisztráció során szükség van többek között:
 • a termék(ek) sorozatszámára, EAN kódjára,
 • a vásárlást igazoló számla szkennelt vagy lefényképezett verziójára,
 • a sorozatszám és az EAN kód fotójának feltöltésére.
 1. A hiánytalanul benyújtott, érvényes regisztrációt követő 28 napon belül a Canon visszautalja az adott összeget a vásárló regisztrációkor megadott, magyarországi banknál vezetett bankszámlájára. Készpénzes vagy csekkes kifizetésre nincs lehetőség.
 2. Nincs más dolgod, mint várni az utalást a megadott bankszámlára.

További tudnivalók:

Hol találom meg a termékem sorozatszámát? Segítség ITT

Regisztrációval kapcsolatos probléma esetén, kérjük vedd fel a kapcsolatot a Canon ügyfélszolgálatával a +361/235-5315-ös telefonszámon!

A promócióban csak új és eredeti Canon termékek vesznek részt. Használt, felújított, újszerű, vagy bemutató darab stb. termékek megvásárlása nem jogosít fel az ajánlatban való részvételre.

Fényképezőgép kitek (váz + objektív) vásárlása esetén csak egy, a magasabb értékű promóciós termék után jár a visszatérítés. Amennyiben a kitben szereplő váz nem szerepel a promócióban, úgy az objektív után sem jár visszatérítés.

Amennyiben a Pixma TS8250, TS9150 vagy TS9550 nyomtatók valamelyikét egyidejűleg és egy számlán vásárlod meg Canon Multipack tonerrel úgy magasabb összeg visszaigénylésére van lehetőség.

 • TS8250 + Multipack: 6.500 Ft,
 • TS9150 + Multipack: 12.500 Ft,
 • TS9550 + Multipack: 12.500 Ft.

Fontos:

A promóció pontos feltételeiért és részleteiért az alábbi oldalon informálódhatsz:

Hivatalos promóciós oldal (ÁSZF és GYIK)


- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor