Nikon bemutatónapNikon D780 bemutatónap

Fergeteges Nikon bemutatónapot tartunk február 28-án a béke téri üzletünkben, ahol bemutatkozik a gyártó legújabb FullFrame méretű szenzorral rendelkező mesterműve, a D780. Ugorj be hozzánk és tedd próbára a gépet. Fotózz igazi modellt és használd ki a rendkívüli kedvezményeket.

Miért éppen D780?

  • Mert mindent megad, amit egy professzionális szintű DSLR-géptől elvársz - és még többet is. Tiszta kép. Hosszú akkumulátor-üzemidő. Strapabíró kialakítás. Plusz két gyors, megbízható AF-rendszer, lenyűgöző követés, széles ISO-tartomány és még sok más. Spontán vagy beállított. Állókép vagy videó. Ez a teljes képes DSLR bátran kreatív.

Amivel a nagy napra készülünk:

  • Előzetes regisztrációhoz kötött Nikon szakszervíz: szenzor tisztítás, firmware frissítés és exposzám kiolvasása. (A regisztrációs felületet hamarosan megjelenítjük itt, az esemény oldalán.)
  • Stúdiónkban egy álomszép modellt fotózhatsz, így téve próbára éles helyzetben is a D780 tudását.
  • A D780 mellett kipróbálhatsz számos Nikon objektívet és vázat, legyen az tükörreflexes vagy akár tükör nélküli fényképezőgép.
  • Csak a helyszínen és csak a bemutatónapon, a készlet erejéig érvényes 10% kedvezmény minden Nikon termékre*.

És a kedvezmények D780 vásárlása esetén:

  • Megduplázzuk a bevezető akciót, így 120.000 Ft azonnali kedvezményt adunk a D780 fényképezőgépre!
  • Ajándék 23.900 Ft értékű Nikon EN-EL15b akkumulátor.
  • 2020. március 31-ig felhasználható kupon, mely 10% kedvezményt biztosít Nikon objektívekre*. (A kupon online és offline is érvényes. Megvásárolt D780 fényképezőgépenként maximum 3 objektív kedvezményes megvásárlása erejéig érvényes.)

Időpont: 2020. február 28., 10-19 óra
Helyszín: Béke téri üzletünk, 1135 Budapest, Szegedi út 42-44. - A parkolás INGYENES!
Fényképezőgépek, objektívek kipróbálása: a helyszínen található fotóstúdiónkban.


Az esemény Facebook oldalát folyamatosan frissítjük az újabb információkkal, így érdemes vissza-visszanézned.


Lecserélnéd régi fényképezőgéped egy új Nikonra?

  • Tökéletes, hiszen foglalkozunk használt termékek beszámításával is!

A Nikon vadonatúj D780-as fényképezőgépe :
- *Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a programot, valamint a promóciós ajánlatokat bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

- A promócióban részt vevő termékekből kiskereskedelmi mennyiség vásárolható. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor