Nikon és DJI bemutató napNikon és DJI bemutató nap

Már most karikázd be a naptáradban május 24-ét. Minden, amit tudni szerettél volna a két nagy gyártó legújabb csúcstermékeiről, az egy napon és egy helyen lesz elérhető számodra. Kérdéseidet közvetlenül a Nikon és a DJI szakembereinek teheted fel, némelyik készüléket pedig akár ki is próbálhatod. Stúdiónkban modellfotózással várunk.

A Nikon szervizszolgáltatás keretein belül történő szenzor és objektív tisztítás előzetes regisztrációt igényelt és a meghirdetett időpontok gyorsan el is fogytak. Köszönjük a nagy érdeklődést. Amennyiben sikeres regisztrációval rendelkezel, de mégsem tudsz megjelenni az eseményen és szeretnéd töröltetni magadat, hogy másnak helyet biztosíts, úgy azt az info@220volt.hu e-mail címen vagy a +3612363040 telefonszámon tudod megtenni.

A bemutató nappal kapcsolatos további részletekkel és kedvezményekkel hamarosan jelentkezünk.

Időpont: 2019. május 24., 10-19 óra
Helyszín: Béke téri üzletünk, 1135 Budapest, Szegedi út 42-44. - A parkolás INGYENES!
Fényképezőgépek, objektívek kipróbálása és modellfotózás: a helyszínen található fotóstúdiónkban.


Az esemény Facebook oldalát folyamatosan frissítjük az újabb információkkal, így érdemes vissza-visszanézned.


Lecserélnéd régi fényképezőgéped egy új Nikonra?

  • Tökéletes, hiszen foglalkozunk használt termékek beszámításával is!

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a programot, valamint a promóciós ajánlatokat bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

- A promócióban részt vevő termékekből kiskereskedelmi mennyiség vásárolható. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor