Nikon bemutatónapNikon bemutatónap

Augusztus 23-án Nikon bemutatónapot tartunk béke téri üzletünkben. Találkozhatsz a gyártó legnépszerűbb termékeivel, kipróbálhatod őket, Nikon szakemberekkel konzultálhatsz. Előzetes regisztrációt igénylő szenzor- és objektívtisztítással, és rendkívüli akciókkal is készülünk a jeles napra. Mindemellett gyönyörű, fürdőruhás modellünket is fotózhatjátok stúdiónkban. Téma a strandszezon!

További részletekkel hamarosan jelentkezünk.

Időpont: 2019. augusztus 23., 10-19 óra
Helyszín: Béke téri üzletünk, 1135 Budapest, Szegedi út 42-44. - A parkolás INGYENES!
Fényképezőgépek, objektívek kipróbálása: a helyszínen található fotóstúdiónkban.


Milyen kedvezményekkel várunk?

A bemutatónap alkalmából augusztus 23-25. között minden* Nikon DSC, MILC és DSLR fényképezőgépre 10% kedvezményt biztosítunk a Béke téren személyesen vásárlóknak!

Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben a "Nikon azonnali kedvezmény" promóción belül már meglévő foglalásod van, a vételár nem csökkenthető tovább a Nikon-napi 10%-kal!


A regisztrációs időpontok beteltek!


Mivel a szenzortisztításra szánt időpontok 2019.08.19-én a reggeli órákban beteltek, az az után beérkező és időpont kiválasztása nélküli űrlapokat sajnos nem tudjuk elfogadni. Ha valaki bizonytalan, hogy sikeres volt-e a regisztrációja, nyissa meg a tőlünk kapott visszaigazoló e-mailt, ha abban "Az általad foglalt időpont: " rész után NEM 1:00, hanem 10:00 - 17:40 közötti időpont van, akkor SIKERES volt a jelentkezés!

Az esemény Facebook oldalát folyamatosan frissítjük az újabb információkkal, így érdemes vissza-visszanézned.


Lecserélnéd régi fényképezőgéped egy új Nikonra?

  • Tökéletes, hiszen foglalkozunk használt termékek beszámításával is!

- *Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a programot, valamint a promóciós ajánlatokat bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

- A promócióban részt vevő termékekből kiskereskedelmi mennyiség vásárolható. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor