Panasonic pénzvisszatérítésEz a promóció véget ért.

Csak a G...
...és persze egy kis kamera is!

A Panasonic nyári pénzvisszatérítéssel hálálja meg, hogy a minőséget választod!

Cserélhető objektíves tükör nélküli gép, objektív és videokamera is akár 45.000 Ft visszatérítéssel vásárolható meg!

Az akcióban való részvétel menete:

 1. A pénzvisszatérítés érvényesítése érdekében ki kell töltened az alábbi honlapon elérhető on-line jelentkezési lapot:​
  https://lumixpromotions.com/customer-apply-for-promotion/?country_promotion=38&lng=hu
 1. Meg kell adnod a neved, a vásárolt termék típusát, és a pénzvisszatérítés választott módját. Ezt követően fel kell tölteni a vásárlást igazoló nyugta másolatát és a termék vonalkódjának képét.
 1. Az on-line igénylőlapot a vásárlás időpontjától számított 14 nap után, de legkésőbb 30 napon belül kell elküldeni.
 1. A pénzvisszatérítés kifizetésére előreláthatólag az erre irányuló kérelem és az azt alátámasztó dokumentumok kézhezvételétől számított 30 napon belül kerül sor. Ha a becsült 30 napon belül nem kaptad meg a pénzvisszatérítést, kérjük lépj kapcsolatba a Panasonic ügyfélszolgálatával (+36-80/201-006, vagy ​customer.budapest@eu.panasonic.com) legkésőbb az igény benyújtásától számított 40 napon belül.

Promóció feltételei:

 • Vásárlási időszak: 2018. május 22. - 2018. július 3.
 • Regisztrációs időszak: 2018. július 31. éjfélig
 • A Promócióban végfelhasználók, azaz magánszemélyek, intézmények és cégek is részt vehetnek, amennyiben a terméket saját felhasználásukra vásárolják (KIVÉVE kis- és nagykereskedelmek).
 • Csak azok a ügyfelek vehetnek részt a promócióban, akik magyarországi bankszámlával rendelkeznek és a terméket is Magyarországon vásárolták.
 • A promócióban csak új és eredeti Panasonic termékek vesznek részt. Használt, felújított, újszerű, vagy bemutató darab stb. termékek megvásárlása nem jogosít fel az ajánlatban való részvételre.
 • A Promócióban nem vehetnek részt a részletfizetésre vásárolt termékek.

A promóció hivatalos oldala: ​https://lumixpromotions.com/hu/terms-and-conditions-promotion/?country_promotion=38

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor