Panasonic Trade InEz a promóció véget ért.

Válts okosan!

Az idő eljár minden felett, nem kegyelmez a fényképezőgépeknek sem. Súly, méret, időjárásállóság* - ezek manapság már mind-mind fontos szempontok.

Szabadulj meg régi, elavult masinádtól, válts Panasonic MILC fényképezőgépre, objektívre és még spórolj is.

Azonnali kedvezmények offline és online vásárlásnál is, nincs szükség regisztrációra.

(*Csepp-, por- és fagyálló kivitel. Nem minden modell rendelkezik ezzel a funkcióval. Bővebb információért látogass el a Panasonic hivatalos, gyártói oldalára.)

A promóció időtartama:

  • 2018. december 1. - 2019. január 13.

Lumix G DMC-G7KEG-K esetén:

  • 2018. december 1. - 2018. december 5.

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.ő kedvezményeket!

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor