Sigma Bemutató Nap @ 2017. október 13.


Szegediek figyelem!

Minden fotózni vágyót várunk 2017. október 13-án, pénteken a szegedi üzletünkben, ahol tapasztalt modellünk által kipróbálhatóak lesznek a Sigma legnépszerűbb objektívei!

Ha bizonytalan vagy, segítünk dönteni, és hogy még könnyebbé tegyük a dolgod, további akciókkal és ajándékokkal várunk! Amennyiben szeretnél egy Sigma lencséhez még nagyobb kedvezménnyel hozzájutni, jelezd Te is a típusát commentben a Facebookon megjelenő bejegyzésünknél (>>> ITT), ahol kiválasztjuk a befutó objektívet!

Az üzlet meghosszabbított nyitvatartással látogatható ezen a napon, így biztos lehetsz benne, hogy munka után sem maradsz le az eseményről.

És akkor amivel még várunk:

1.) Minden aznap személyesen vásárolt Sigma objektívre 10% azonnali kedvezményt adunk! *

2.) Nem tudsz azonnal dönteni? Gyere be a szegedi üzletünkbe, és kérd a 10%-os kupont kollégáinktól! Az akciós kuponnal egészen 2017. október 19. éjfélig élhetsz a kedvezménnyel, akár online, webshopunkban is.

3.) EXTRA AKCIÓ KÉT OBJEKTÍVRE! Köszönjük a sok Facebook kommentet, amit kaptunk tőletek. Annyiféle szavazat és javaslat érkezett, hogy a meghirdetettel ellentétben nem egy, hanem két objektívet kínálunk ezen a napon 10%-nál is nagyobb kedvezménnyel!

TI megszavaztátok, MI elintéztük! Csak a nyílt napon, csak Szegeden:

  • Sigma 85mm f/1.4 Art DG HSM (Canon, Nikon) 395.890 Ft helyett: 349.900 Ft!
  • Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art (Canon, Nikon) 453.890 Ft helyett: 399.900 Ft!

4.) Sokan szavaztatok a 14mm-es Art lencsére, és a 150-600mm Sport optikára is, nektek az objektívvásárlás mellé ajándék dokkolóval szeretnénk kedveskedni ezen a napon!

5.) Ha a Magyar Tudományos Akadémia Fotóművészeti Munkabizottságának tagja vagy, ezen a napon a vásárolt Sigma objektíved mellé fél áron vásárolhatod meg a Sigma Protector, WR Protector és UV szűrőit.

6.) Ajándék zsinagóga fotózási lehetőség a Sigma terméket vásárlóknak! A szegedi fotóművész, Dusha Béla vezetésével exkluzív fotózási élményben részesül az első 8 jelentkező! A fotózás természetesen nem a Sigma napon, hanem egy későbbi időpontban történik. Az eseményt megelőzően Dusha Béla rövid eligazítást tart, melyben kitér a fotózás technikai részleteire is, valamint gyakorlati tippeket, ötleteket ad.
Létszám: 8 fő
A fotózás időpontja: 2017. október 22. vasárnap (14:00)
A fotózás időtartama: 1-1,5 óra
A zsinagóga fotózásra érkezz majd saját felszereléssel!

7.) Ingyenes tisztítás kupon! Két objektív, és egy váz ingyenes tisztítási szolgáltatására igénybe vehető kupont kap minden Sigma objektívet vásárló ügyfelünk! A tisztítás később, egy előre leegyeztetett időpontban, a szegedi üzletünkben történik!

Helyszín: 6722 Szeged, Püspök utca 11/A

Időpont: 2017. október 13., 10-19 óra között

* A 10% kedvezmény a 14mm-es Art objektívre nem vonatkozik. Ehhez a lencséhez aznap ajándék dokkolót adunk 15.890 Ft értékben!
A napi akcióban részt vevő termékekből háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki.
Csak új termékekre vonatkozik a Sigma-napi promóció: használt, bemutató darab, dobozsérült stb státuszú termékek nem vesznek részt a promócióban.
Az akció nem vonatkozik már alapesetben akciós optikákra!

Feliratkozás hírlevélre



A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2018 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor