Sony 2in1Ez a promóció lejárt.

Két objektívet egy csapásra

Ne szalaszd el az alkalmat és bővítsd Sony objektívparkodat most kedvezményesen. Vásárolj egyidejűleg két Sony objektívet és a második árából elengedünk 30%-ot.

A promóció feltételei:

  • Az akció egyidejű vásárlásra vonatkozik. A termékeknek egy számlán kell szerepelniük.
  • Az ajánlat csak az ajándék +1 / +2 év garancia promóciókkal vonható össze, más kedvezményekkel nem.
  • Jelen akcióra nem vonatkoznak a 15%-os akcióban szereplő kedvezményes árak, helyettük az áthúzott árakkal kell számolni.
  • A 30% kedvezmény az alacsonyabb árú objektívre vonatkozik.

A promóció időtartama:

  • 2019. február 1. - 2019. február 15.
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor