Sony Alpha 9 ajándékokkal!


Hosszabb üzemidő és 4 év biztonság!

Sony Alpha 9 vásárlása esetén most megajándékozunk egy függőleges markolattal (VG-CEM) és +3 év garanciával, hogy évekig biztonságban tudhasd fényképezőgépedet!

A markolat típusa: Sony VG-CEM

A +3 év garanciát a tőlünk kapott hivatalos, gyártói Sony garanciakártyával tudod igénybe venni. Kövesd a kártyán található utasításokat, és regisztráld be gépedet a Sony-hoz, hogy élvezhesd a nyugodt éveket a plusz három éves gyártói garanciával!


A promóció lejárta: 2018. július 31.

Sony Alpha 9 váz

AJÁNDÉK: +3 év garancia és VG-CEM markolat! , + AJÁNDÉK: Fotósuli 10.000 Ft értékben!, FullFrame, 24 MegaPixel, 3" LCD, Kihajtható LCD, NFC, Érintőképernyő, 4K felbontás, Ajándék objektív kupon!
Raktáron: Béke tér
1 599 890 Ft
1 259 756 Ft + áfa

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2018 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor