Sony Őszi Akció @ 2017. okt. 12-15.


Előrehoztuk a hosszú hétvégét!
Akár 20% kedvezmény csütörtöktől vasárnapig!

A Sony hétvége nálunk már csütörtökön elkezdődik:

  • 15% kedvezmény videokamerákra
  • 15% kedvezmény fényképezőgépekre
  • 15% kedvezmény objektívekre
  • 20% kedvezmény az Alpha 7 család modelljeire

A promóció időtartama: 2017. október 12-15.

A promócióban részt vevő modellek:

Objektívek»
DSLR fényképezőgépek»
Kompakt fényképezőgépek»
MILC fényképezőgépek»
Videókamerák»

Az akcióban a következő modellek nem vesznek részt: DSC-W800, DSC-W810, DSC-W830, valamint ILCE5000 (Alpha 5000), Alpha 7R II, Alpha 7S II, Alpha 9, Alpha 99 II, RX1R II, valamint más akcióban már szereplő termékek.
Az akcióban részt vevő termékekből háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki.
Csak új termékekre vonatkozik a promóció: használt, bemutató darab, dobozsérült stb státuszú termékek nem vesznek részt az akcióban.
Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.
A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.
Az árak már tartalmazzák a kedvezményt, abból további engedmény nem kerül levonásra.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2018 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor