Sony hétvégi akció akár 15% kedvezménnyel!


Nálunk már elkezdődött a hétvége!
15% kedvezmény a Sony termékeire vasárnap éjfélig!

Három napon keresztül számos Sony cserélhető objektíves fényképezőgépre, prémium kompaktra, és 4K videokamerára adunk 15%-os kedvezményt.


Találd meg a számodra legmegfelelőbb ajánlatot:

-15% minden Sony cserélhető objektíves fényképezőgépre*
-15% minden Sony CyberShot HX és RX modellre*
-15% Sony AX33, CX625 és AX53 4K videokamerára

Az akció időtartama: 2017. május 19-21.

*kivéve Alpha 99 II, Alpha 7R II, Alpha 7S II, Alpha 9, CyberShot RX1, CyberShot RX1R II, HX300 (ezekre a termékekre kérd egyedi ajánlatunkat az info@220volt.hu e-mail címen)

Cserélhető objektíves fényképezőgépek:

RX fényképezőgépek:

HX fényképezőgépek:

Kamerák:

A promóció feltételei, szabályai:

- Az akciós árak online, és személyes vásárlás esetén is érvényesek. A weboldalunkon már a promóciós árakat látod, azokból további kedvezmény nem kerül levonásra.

- A promócióban részt vevő termékek közül személyenként maximálisan egy darab vásárolható. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

- A promócióban nem vesznek részt használt, bemutató darab, illetve Sony PRO termékek.

© 2017 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor