Philips automata kávéfőző kampányEz a promóció véget ért.

90 napos pénzvisszafizetési garanciával!

Regisztráld Philips gőzállomásodat a MyPhilips oldalon, és próbáld ki most következmények és kockázat nélkül! Ráadásul november 10-ig akciósan juthatsz hozzá kiszemeltedhez.

Promóció feltételei:

  • Vásárold meg 2019. október 1. és 2020. január 31. között az alábbi gőzállomások valamelyikét.
  • Használd, teszteld, ismerd meg!
  • Ha nem vagy megelégedve, töltsd ki a részvételi szabályzat I. számú mellékletét (a Részvételi szabályzat 5. oldalát), és vételárat visszakapod.

Részvételi szabályzat: itt

90 napos pénzvisszafizetés vásárlási időszaka:

  • 2019. október 1. - 2020. január 31.

Árakció időszaka:

  • 2019. október 21. - 2019. november 10.

Promóciós Philips gőzállomások:
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor