Honeywell DC915EG vezeték nélküli csengő (elemes, 200m) (2 év garancia)

Vissza a csengők és kiegészítőik kategóriába
15 990 Ft
12 591 Ft + áfa

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Boráros tér: 1 munkanap
  • Szeged: 1-2 munkanap
  • Központ: Raktáron
  • Kiszállítás: 1-2 munkanap
  • FOXPOST: 1 munkanap
  • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap
A terméket a hivatalos, magyarországi Honeywell képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.

Mi történik miután valaki megnézi ezt a terméket?

67%
Honeywell DC915EG vezeték nélküli csengő (elemes, 200m) terméket vásárolja meg
15 990 Ft - Raktáron!
9%
Honeywell DC313EP2 vezeték nélküli csengő (230V, 150m) terméket vásárolja meg
9 990 Ft - Raktáron!

A termék tulajdonságai:

GyártóHoneywell
CikkszámDC915EG
Megnevezésvezeték nélküli csengő
Leírás8 dallam
időzíthető némítás: 3, 6, 9, 12 óra
stroboszkópos LED keretvilágítás
nyomógomb IP55 védett
-A piacon egyedülálló 5 éves elem élettartamnak, a 100 méteres hallótávolságnak és a nyílt térben akár 200 méteres vezeték nélküli hatótávolságnak köszönhetően a Honeywell DC915EG ajtócsengővel soha többé nem marad le egyetlen látogatóról sem. Alvó üzemmódjának köszönhetően zavartalanul pihenhet, míg az innovatív HALO keretfény jelez, amikor a csengő a zajos környezet, vagy a némítás miatt nem hallható. Kapcsoljon össze két csengőt, ha még nagyobb vezeték nélküli lefedettséget szeretne otthonában, ami így nyílt térben akár 400 méter is lehet.
-Ne mulasszon el egyetlen látogatót vagy kézbesítőt sem - A hordozható kapucsengőt bárhol elhelyezheti otthonában; a Honeywell ActivLink technológia megbízható vezeték nélküli hatótávolságot biztosít nyílt térben akár 200 m távolságig, míg a 90 dB maximális hangerő akár 100 m távolságból is hallható. Kapcsoljon össze két csengőt és növelje a hatótávolságot akár 400 méterig, nyílt térben.

Pihenjen családjával nyugodtan - Ha úgy kívánja az állítható hangerő vagy az alvó üzemmód lehetővé teszi, hogy elnémítsa a csengőt 3, 6, 9, vagy 12 órányi időtartamra.

Vizuális jelzések - A HALO keretfény és az erős LED fény diszkrét, de hatékony vizuális figyelmeztetés a csengő jelzésének észlelésére hangos, vagy éppen csendes környezetben. Az éjjeli fény üzemmód lágy, megnyugtató fénnyel mutat utat a sötétben.
-Forradalmi design - Kompakt és gyönyörű dizájn, harmonikus fehér és szürke kivitel. Vezeték nélküli csengőinket, az Ön otthonát szem előtt tartva készítettük el.

Gondtalanság - Ha becsenget, vendége a nyomógombon lévő visszajelző LED fénynek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a csengő működik. Ossza meg családjával, barátaival a "titkos kopogás módot", ha érkezéskor így csengetnek, másik dallam szólal meg, így Ön rögtön tudja, hogy közeli barát, családtag érkezett.

Megbízhatóság és minőség - Az innovatív 868 Mhz frekvenciájú Honeywell ActivLink vezeték nélküli protokollunk nagyobb hatótávolságot és tartósabb, akár 5 éves elem élettartamot, valamint stabil vezeték nélküli kapcsolatot kínál, mindezt a 2 éves termékgaranciánkkal.

Kompakt méret kivételes hangminőség - Minden Honeywell kapucsengőnek digitálisan javított, kristálytiszta hangja van, ami tökéletesen hallható a lakásban és a kertben is. Kivételes hangminőség meglepően kompakt méretben!

Egyszerű üzembe helyezés -
A nyomógomb és a csengő gyárilag párosítva vannak, csak vegye ki a dobozból és működik. Opcionális csavarmentes felszereléssel és könnyen nyitható elem rekesszel, így percek alatt használatra kész. Mindezt 2 éves termékgaranciával támogatjuk.
Tulajdonságok
Színgrafit szürke
Hangerő90 dB
Frekvencia868 MHz
Vételi tartomány200 m
Tápellátáscsengő tápellátás: 4 x C (LR14) 1,5 V elem (nem tartozék)
nyomógomb tápellátás: 1 x CR2032 3 V elem

Ár

15 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor