JOY-napokEz a promóció véget ért.

Kedvezményes hosszú hétvége május 14. és 17. között!
(nem csak csajoknak)

A népszerű JOY magazin már-már hagyományt teremtett a minden évben megrendezett JOY-napok elnevezésű, számos üzletben kedvezményes vásárlást kínáló akciójával.

Hogyan vehetem igénybe a JOY-kedvezményt?

Mikor használhatom fel a JOY-napok kupont?

Hol tudom igénybe venni a kupon adta kedvezményeket?

Milyen termékekre tudom felhasználni a kupont? Milyen mértékű kedvezményt kapok?

Ne feledd! >>> Kuponkód: JOY220VOLT <<<Kiemelt ajánlataink
- A promócióban részt vevő termékekből kedvezményes áron egy darab vásárolható. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

- A kupon egy vásárlása szól. Tehát amennyiben szeretnél például egy fényképezőgépet és egy objektívet is vásárolni, mindkettőre megkapod a kedvezményt.

- A JOY promóció nem vonatkozik a használt termékekre, bemutató darabokra, sérült dobozos termékekre

- online hitel nem indítható el JOY promóciós termékre, személyes áruhitel igénylés viszont lehetséges

- a JOY nyomtatott magazinban megjelent, papíralapú kupon adta kedvezmény nem összevonható az online kuponkóddal igénybe vehető kedvezménnyel (JOY220VOLT)

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor