Jupio JBG-C016 portrémarkolat (Canon EOS 800D, 77D) (3 év garancia)

Vissza a fényképezőgép markolatok kategóriába
29 900 Ft
(Olcsóbban szeretném)
23 543 Ft + áfa

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Boráros tér: Raktáron
  • Szeged: 1-2 munkanap
  • Központ: Raktáron
  • Kiszállítás: 1-2 munkanap
  • FOXPOST: 1 munkanap
  • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap
A terméket a hivatalos, magyarországi Jupio képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.

A termék tulajdonságai:

GyártóJupio
LeírásA Jupio portrémarkolatok kényelmes fogást biztosítanak szeretett fényképezőgépünknek.

Plusz akkumulátor használatnak köszönhetően fényképezőgépünk használati ideje a duplájára nő.

Portrémarkolat használatával kapunk egy pluszexponáló gombot, mely nagy segítség lehet, amikor portréállásban fotózunk, és álló képeket készítünk.

Természetesen a markolat állványmenettel ellátott, ennek köszönhetően biztonságosan rögzíthetjük fényképezőgépünket az állványfejünkön.

A csomagban megtalálható még egy elemtartó is. Ez egy remek megoldás annak, aki szeretne jobb teljesítményt kihozni a fényképezőgépéből.
KompatibilitásCanon EOS 800D
Canon EOS 77D

Ár

29 900 Ft

Gyakran feltett kérdés:

Mire jó a markolat?
Kényelmes fogást biztosít portré állásban, valamint legtöbbször második akku is helyezhető bele, így dupla annyi energia kapacitásunk lesz. A mellékelt adapterrel pedig AA típusú akkukat is használhatunk.

További gyakori kérdések a termékkel kapcsolatban

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor