Kérdések

Cetelem hitelkártya információk

Mire érdemes használni?
A Cetelem hitelkártya kényelmes és biztonságos fizetési eszköz. Megbízható társ mindennapos vásárláslásainál, vagy ha gyorsan készpénzre van szüksége.
Mire figyeljen oda?
  • Az Ön biztonsága érdekében PIN kódját soha ne adja meg másnak, és ne tartsa a hitelkártyája közelében!
  • Igényeljen hitelkártyájához hitelfedezeti biztosítást, amely védelmet nyújt a hitelkártyával történő visszaélések esetén is.
  • Hitelkártya tartozásának törlesztésekor mindig tartsa szem előtt a fizetési határidőt.
Elakadt? Kérdése van?
Hívja bátran a Cetelem bankot a 06/1 458-6070-es számon!

A tájékoztatás nem teljes körű, az igénybe vehető kedvezményről és a vásárlás menetéről tájékozódjon üzleteinkben.


Aktuális Cetelem promóciónk:Vásárolj üzleteinkben egyszerűen, gyorsan, ráadásul kedvezménnyel. Használd már meglévő, aktivált Cetelem hitelkártyád és élvezd ki az azonnali 10%-os kedvezményt.

Fontos tudnivalók:

Példa vásárlás Cetelem hitelkártyával:

A Cetelem hivatalos oldalát itt éred el.

A Cetelem hitelkártya hirdetményről itt tájékozódhatsz.
A hirdetmény érvényes: 2019. szeptember 14-től visszavonásig.

10% kedvezmény Cetelem hitelkártyával: THM 38,01%:

Az akció időtartama: 2020. január 28. napjától 2020. december 31. napjáig.
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció csak az üzleteinkben történő személyes átvétel esetén érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor