Kérdések

Vásárlói tájékoztató#MARADJOTTHON

(utoljára frissítve: 2020.03.27. 16:40)

Kedves Vásárlóink,

Számunkra fontos mindannyiunk egészsége, ezért a kormány döntéseit szem előtt tartva átmenetileg változtatnunk kell a mindennapos működésünkön.

A későbbiekben ezen az oldalon találod a koronavírus miatt életbelépő változtatásokat, melyek érinthetik a szállítást, az üzleteink nyitva tartását és egyéb ügyintézéseket, az oldalt folyamatosan frissítjük!

Amennyiben lehetőséged van rá, bolti átvétel helyett válaszd a csomagautomatákat vagy a házhoz szállítást! A 220volt felkészülten várja a következő időszakot, a kollégáink minden higiéniai előírást betartanak.


Ami változatlan:

Ügyfélszolgálat

Keresd kollégáinkat bizalommal az info@220volt.hu e-mail címen vagy 0612363040-os telefonszámon a megszokott ügyfélfogadási időn belül!

Csomagküldés

Az áruszállítást zavartalanul működik, így jelenleg ez a legbiztosabb és legbiztonságosabb módja a rendelésed átvételének. Ha sürgős számodra a megrendelt termék, tájékozódj expressz szolgáltatásaink között! Mindent megteszünk, hogy raktáros kollégáink és a futárjaink a lehető leghigiénikusabb módon juttassák el a kívánt terméket hozzád! Felhalmozott hatalmas azonnali árukészlettel várunk a továbbiakban is, jelenleg hozzávetőleg 20.000-féle terméket árulunk, amiből közel 10.000 azonnal megvásárolható nálunk!


Ami változik:

Bolti nyitva tartás és a vásárlók maximális létszáma

A egész országra vonatkozó kormányrendeletnek megfelelően minden üzletünk rövidített nyitva tartással működik 2020.03.17-től visszavonásig.

ÚJ INFROMÁCIÓ: A kijárási korlátozásról szóló 71/2020.(III.27.) számú Kormányrendelet alapján üzleteink az alábbiak szerint továbbra is nyitva tartanak:

A szegedi és Boráros téri üzletünkben az értékesítőkön kívül egy időben maximum 2 személy tartózkodhat az üzletben. Kérünk benneteket, hogy ez esetben a bolton kívül egymástól megfelelő távolságra várakozzatok! A Béke téri boltunk alapterülete egyelőre nem indokolja azt, hogy limitáljuk az egy időben az üzletben vásárlók létszámát, de az ide betérőket is kérjük, hogy a többi vásárlótól megfelelő távolságra várakozzon!

Ami további segítség számunkra:

Garanciális ügyintézés és elállás

A személyes garanciális ügyintézés egy potenciális veszélyforrás mindenkinek, ezért azt gondoljuk Nektek és Nekünk is az a közös érdekünk, hogy átmenetileg csak és kizárólag futárszolgálattal orvosoljuk az esetleg felmerülő problémákat.

Az alábbi online hibabejelentő űrlap kitöltésével díjmentesen futárt küldünk hozzád a meghibásodott készülékért, melyet javítva vissza is juttatunk az általad megadott címre.

14 napos elállásra ugyanez érvényes, tehát töltsd ki az online bejelentő űrlapot, a "Hiba leírása" rovatban pedig tüntesd fel, hogy "Elállás" és írd be a vásárláskor kiállított számla/blokk sorszámát!

Hol találod a számla és nyugta sorszámát? ITT megmutatjuk

A szállítási címet az "Egyéb megjegyzés" rovatban kell feltüntetni!

A hibabejelentő űrlap beérkezése után kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.

A személyes garanciális ügyintézés a visszavonásig szünetel!

Fotós oktatás

A járványra való tekintettel a fotós oktatásaink átmenetileg szünetelnek. Természetesen (a tükörreflexes és MILC fényképezőgépek vásárlása esetén ajándékba kapott vagy a megvásárolt) oktatási kuponokon lévő érvényesség a helyzetre való tekintettel meghosszabbodik, és a veszélyhelyzet elhárulta után is részt lehet majd venni a későbbiekben kiírt oktatási időpontjaink valamelyikén.

További részletek: Az oktatás aloldalán

Használt beszámítás

A használt eszközök beszámítása ugyancsak a kevésbé leellenőrizhető higiéniai okokból kifolyólag, ezért ez átmenetileg szünetel, személyes ügyintézésre nincs lehetőség, a hasznalt@220volt.hu címre érkező leveleinkre ettől természetesen válaszolunk, az online ügyintézés zavartalanul működik!


Hangsúlyozzuk, hogy minden intézkedés a Ti érdeketekben is történik, mert azt szeretnénk, ha a továbbiakban is teljes biztonságban és nyugalomban vásárolhassatok nálunk és azt a minőséget tudjuk nektek nyújtani, amit már megszokhattatok Tőlünk.

Mindenkinek jó egészséget kíván a 220volt csapata és köszönjük a megértéseteket! A beérkező kérdésekről ugyanitt GYIK-et is olvashattok majd, hogy mindenki teljes körű tájékoztatást kapjon!

Maradj otthon és rendelj online!

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor