LEGO Avengers Endgame: Bosszúállók csatája (76131)

Vissza a lego marvel super heroes kategóriába
29 990 Ft
23 614 Ft + áfa

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Boráros tér: 1-2 munkanap
  • Szeged: 1-2 munkanap
  • Központ: Raktáron
  • Kiszállítás: 1-2 munkanap
  • FOXPOST: 1 munkanap
  • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2019
TémaMarvel Avengers Movie 4
Ajánlott korosztály8-99
Elemszám699
Figurák száma4
LeírásRendezd meg az izgalmas 76131 Bosszúállók csatáját, és győzd le Thanost és az Outridert ezzel a LEGO Marvel Bosszúállók építőjáték készlettel! A Bosszúállók főhadiszállása tartalmaz egy 2-szintes irodaházat tárgyalóteremmel - ahol találsz egy asztalt titkos, fegyvert rejtő rekesszel, egy nyitható, "lézersugaras" széfet, helikopter leszállópályát, garázst, tetőtéri rugós kilövőt és kettős korongvetőket, valamint egy forgatható és billenthető radart. Ez a népszerű építőjáték készlet továbbá tartalmaz egy megépíthető játék helikoptert állítható, forgó rotorokkal, 6-korongos gyorskilövővel, valamint egy terepjárót forgó lövegtoronnyal, melyen egy kettős korongvetőt találsz. Játszd el a Marvel Bosszúállók filmek lebilincselő jeleneteit 4 minifigurával, egy Hangya mikrofigurával, valamint Hulk és Thanos nagy, állítható figuráival.
- Ez a megépíthető szuperhős készlet a Marvel Univerzum 4 minifiguráját tartalmazza: Vasembert, Marvel Kapitányt, Nebulát és 4 fegyveres Outridert, valamint Hulk és Thanos nagy, állítható figuráit és a Hangya mikrofiguráját is.
- Ez az építőjáték tartalmazza a Bosszúállók főhadiszállását egy 2-szintes irodaházzal, helikopter leszállóhellyel és garázzsal ellátva. Emellett találsz egy helikoptert és egy terepjárót is, hogy igazán kreatív játékban legyen részed.
- Az irodaház tartalmaz: A Bosszúállók 2 logó elemét a külső falon; forgatható és billenthető rugós kilövőt a tetőn; egy bejárattal ellátott alsó szintet, megépíthető és forgatható számítógépet és "lézersugaras" széfet; egy emeleti tárgyalótermet titkos rekesszel ellátott asztallal és forgóajtóval, mely a helikopter leszállóhelyhez vezet. Ezenkívül kiegészítő elemek is várnak rád, többek között 3 szék, 2 fegyver, 3 pohár és egy kancsó.
- A főhadiszálláshoz tartozik még: egy helikopter leszállóhelyet 2 kettős korongvetővel és az irodaházhoz vezető híddal; a terepjáró garázsát rámpával, nyitható korláttal és egy forgatható és billenthető parabola antennával; szerszámállványt feszítővas, csavarkulcs, hegesztő és körfűrész elemekkel ellátva.
- A helikopter egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkével, 2 forgatható és billenthető rotorral és 6-korongos gyorskilövővel van ellátva.
- A terepjáró tartalmaz egy minifigurának kialakított vezetőfülkét és egy forgó lövegtornyot kettős korongvetővel, valamint egy minifigurának kialakított állóhelyet is.
- A fegyverek között megtalálod Nebula kardját és Thanos megépíthető, dupla élű csatabárdját.
- A kiegészítő elemek közé Marvel Kapitány 10 Energiarobbantója tartozik, a fantáziadús játék érdekében.
- Az új Vasember minifigura, valamint Thanos és Hulk nagy figurái 2019 márciusában jelennek meg. Ezenkívül Nebula minifigurája és a Hangya mikrofigurája új, 2019 márciusában megjelenő Bosszúállók csapatöltözékkel van díszítve.
- Játszd el a Marvel Bosszúállók filmek izgalmas jeleneteit ezzel az akciódús, gyermekeknek szánt szuperhős építőjáték készlettel!
- A Bosszúállók főhadiszállásának méretei: több mint 17 cm magas, 29 cm széles és 20 cm mély.
- A Helikopter méretei: több mint 9 cm magas, 14 cm hosszú és 5 cm széles.
- A Terepjáró méretei: több mint 7 cm magas, 11 cm hosszú és 6 cm széles.

Ár

29 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor