LEGO City Sarkvidéki felderítő teherautó (60194)

Vissza a lego city kategóriába
Eredeti ár:12 900 Ft
Akciós ár:11 890 Ft
Megtakarítás:1 010 Ft

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Boráros tér: 1-3 munkanap
  • Westend: 1-3 munkanap
  • Szeged: 1-3 munkanap
  • Kiszállítás: 1-2 munkanap
  • FOXPOST: 1 munkanap
  • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap
  • Leírás: Pakold meg a LEGO City 60194 Sarkvidéki felderítő teherautót eszközökkel és készülj a jég vizsgálatára! Gyűjtsd össze a vizsgálati mintákat a teherautó laboratóriumában, miközben felfedezed a terepet motoros szánodon! Ó, nézd csak ezt a klassz jégfalat és azt a rejtélyes barlangot... vajon mi lehet odabent? Vigyázz a jegesmedvével! Füttyents a huskynak, mert ideje visszamenni a táborba!
  • Újdonság!

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2018
TémaCity
Ajánlott korosztály7-12 éves korig
Elemszám322
Figurák száma3
LeírásFedezd fel a durva terepet a LEGO City 60194 Sarkvidéki felderítő teherautóval, amelyhez nyomtávok és 4 terepjáró kerék, antenna, lámpák, fedélzeti elemző állomás, a felszereléseknek kialakított hely és egy rakodórámpa is jár a mozgó lánctalppal felszerelt motoros szán számára. Ez a szórakoztató szett áttetsző tömbökkel és hanglokátoros jelzőfénnyel ellátott, ívelt jégfalat, fúróeszközt és áttetsző tömbökkel ellátott jégbarlangot is tartalmaz, melyben egy jegesmedve figura számára kialakított helyet is találsz. Ebben a LEGO City Sarkvidéki expedíció készletben 3 LEGO kutató minifigurát és egy kutya figurát találsz.
A csomagban 3 LEGO minifigurát találsz: 2 sofőrt és egy biológust, melyekhez egy jegesmedve és egy husky kutya figura is jár.
A Sarkvidéki felderítő teherautóhoz nyomtávok és 4 terepjáró kerék, antenna, lámpák, fedélzeti elemző állomás és egy rakodórámpa is jár a mozgó lánctalppal felszerelt motoros szán számára, illetve más eszközöknek kialakított helyet is találsz az autóban.
A készlet tartalmaz egy ívelt jégfalat áttetsző tömbökkel és jelzőfényekkel, ezen kívül egy szintén áttetsző tömbökkel ellátott jégbarlangot is, amelyben egy jegesmedve figurát találsz.
A kiegészítő elemek közé egy rádió, táblagép, fúróeszközök, kamera, 2 hanglokátoros jelzőfény és egy távcső is tartozik.
Kutasd a tundra titkait a lánctalpas felderítő teherautóval!
Jelentkezz be érdekes helyeken a teherautó rádiójával, mielőtt a motoros szánnal közelebbről is megvizsgálnád őket!
Készíts felvételt a jegesmedvéről, és vizsgáld meg a biológus kamerájával.
A Sarkvidéki felderítő teherautó méretei: több mint 10 cm magas, 20 cm hosszú és 11 cm széles.
Keltsd életre a Sarkvidéki felderítő teherautót a 17101 LEGO BOOST Kreatív robotok készlettel (külön kapható). Építsd össze a készleteket, töltsd le az ingyenes LEGO BOOST alkalmazást és programozd be a teherautót a minták vizsgálatához a színérzékelő szenzor segítségével, a bálnák visszajuttatásához a vízbe és még sok minden máshoz az egyszerűen kezelhető kódok segítségével! További információkért és az eszköz kompatibilitás ellenőrzéséhez látogass el a LEGO.hu/BOOST oldalra!
A motoros szán méretei: több mint 3 cm magas és 8 cm hosszú.
A jégbarlang méretei: több mint 6 cm magas, 3 cm széles és 12 cm mély.
Az ívelt és lámpákkal ellátott jégfal méretei: több mint 9 cm magas, 4 cm széles és 9 cm mély.

Ár

11 890 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor