LEGO Friends Mia Szív alakú doboza (41358)

Vissza a lego friends kategóriába
1 990 Ft
(Olcsóbban szeretném)
1 567 Ft + áfa

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Boráros tér: Raktáron
  • Westend: 1 munkanap
  • Szeged: 1-2 munkanap
  • Kiszállítás: 1-2 munkanap
  • FOXPOST: 1 munkanap
  • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap
  • Leírás: Vidd magaddal Miát szív alakú dobozában, bárhová is mész! Építsd meg a szív alakú tokot, majd LEGO Friends Miával a belsejében vidd magaddal az utazásaidra! Ne felejts el bepakolni mindent, ami közel áll a természetkedvelő lány szívéhez, például rádió adó-vevőjét, napszemüvegét és kis barátját, Mokát, a tapsifülest. Segíts neki elkészíteni a tábortüzet, hogy Mokával együtt élvezhessék a nyársra tűzött pillecukrok sütögetését. Mindig kéznél van a távcsöve, amivel bármikor meglesheti a vadon állatait, bármerre is jártok.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2019
TémaFriends
Ajánlott korosztály6-99 éves korig
Elemszám83
Figurák száma1
LeírásA LEGO Friends 41358 Mia Szív alakú doboza egy tok, melyben hordozhatod a természetkedvelő LEGO Friends Miát és személyes tárgyait, melyek kifejezik személyiségét. Ebben a gyűjthető játékban találsz távcsövet, rádió adó-vevőt és napszemüveget is, melyekkel biztosan rengeteg szabadtéri, szerepjátékos mókában lesz részed. Ez a LEGO Szív alakú doboz egy igazi utazókészlet, hiszen a szív alakú tárolóba minden elem belefér, a teteje pedig minden darabot egyben tart. Vedd le a tetőt és használd olyan emelvényként, melyen Mia stabilan meg tud állni - tökéletes játék utazás alatt! A csomagban egy Mia minifigurát találsz.
- A csomagban egy Mia minifigurát, valamint egy nyuszi figurát találsz.
- Tartalmaz egy megépíthető, hordozható, szív alakú dobozt Mia színeiben pompázva és névtáblájával kiegészítve.
- A kiegészítő elemek között tábortüzet, nyársra tűzött pillecukrot, napszemüveget, távcsövet és rádió adó-vevőt találsz.
- Élvezd a tábortüzet a szabadban Miával és kis nyuszi pajtásával!
- Pakolj be mindent az aranyos, szív alakú dobozba, amivel bárhol játszhatsz!
- Rakd a dobozt az állványra, hogy kirakhasd a szobádban, majd vedd le a doboz tetejét és csinálj belőle egy emelvényt Miának!
- A LEGO Friends készletek bátorítják a gyermekeket a kreatív játékra, az építést pedig fantáziadússá és szórakoztatóvá varázsolják.
- Szerezd be ezt a klassz LEGO Friends készletet, mellé pedig gyűjtsd össze 41354 Andrea Szív alakú dobozát, 41355 Emma Szív alakú dobozát, 41356 Stephanie Szív alakú dobozát és 41357 Olivia Szív alakú dobozát is, hogy felfedezd az összes Heartlake City barátnő személyiségét.
- Méretei: több mint 3 cm magas, 8 cm széles és 8 cm mély.

Ár

1 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor