LEGO Marvel Super Heroes Spider-Man Autós üldözés (76133)

Vissza a lego marvel super heroes kategóriába

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár:
2 690 Ft
2 118 Ft + áfa
  • 1 év garancia

  • Leírás: Üldözd a bankrabló Zöld Manót Pókember szélsebes autójával! Zöld Manó légdeszkáján menekül a lopott zsákmánnyal. Ugorj el lángoló tökbombája elől, majd tüzelj a pókhálóval, és kapd el!

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2019
TémaMarvel Spider-Man 4+
Ajánlott korosztály4-99 éves korig
Elemszám52
Figurák száma2
LeírásNyújts gyermekednek egy izgalmas, LEGO Marvel Pókember szerepjátékos élményt, ahogy segít üldözőbe venni a bankrabló Zöld Manót a 76133 Pókember autós üldözése szettben! Ezt a LEGO 4+ szettet kifejezetten úgy terveztük, hogy szórakoztatóak és könnyen megépíthetőek legyenek az óvodások és fiatal gyermekek számára. A Pókember autós játék építőkészletben találsz egy minifigurának kialakított vezetőfülkét és egy pókhálószálat pókhálóval, mely Zöld Manó deszkájához rögzíthető. Ezen kívül vár még rád egy különleges Kezdő elem, melynek segítségével még a kezdő építők is átélhetik az épületek, járművek és még rengeteg dolog megépítésének büszkeségét. A mellékelt egyszerű, építéshez és játékhoz tartozó útmutató továbbá abban is segíti kis szuperhősödet, hogy megértse, mi a célja az építési útmutatóknak, ezen kívül pedig fejleszti képzelőerejét és önbizalmát, hogy új dolgokat próbáljon ki a már ismerős LEGO Marvel világban. Ez az egyszerű LEGO Pókember játékkészlet 2 LEGO minifigurát, Zöld Manó megépíthető tökbombáját, valamint egy 100 dolláros bankjegyet és egy pénzeszsák elemet is tartogat számodra a végtelen, kreatív játékhoz.
- A LEGO 4+ készleteket kifejezetten úgy terveztük, hogy szórakoztatóak és könnyen megépíthetőek legyenek a kisgyermekek számára, így segítve önbizalmuk növelését, hiszen az egyszerű építési lépések tökéletes kezdetet nyújtanak a LEGO kockák megépítéséhez.
- A csomagban 2 új, 2019 januárjában megjelenő minifigurát találsz: Pókembert és Zöld Manót.
- A készlet tartalmaz egy könnyen megépíthető Pókember autót Pókembernek kialakított vezetőfülkével, valamint egy kipufogót Erőlöket elemmel és egy pókhálóvetőt rögzíthető pókhálóval. Ezen kívül találsz egy Kezdő elemet is, hogy gyermeked gyorsan belevágjon az építésbe és játékba a szuperhősökkel egy akciódús LEGO Marvel világban.
- Továbbá vár még rád Zöld Manó légdeszkája állítható szárnyakkal és a pókhálónak kialakított csatlakozási ponttal, valamint egy megépíthető tökbomba Erőlöket elemmel.
- A kiegészítő elemek között megtalálod Zöld Manó pénzeszsákját és egy ellopott 100 dolláros bankjegyet.
- A LEGO 4+ gyermekeknek szánt készletek bevezetik gyermekedet kedvenc film és TV szereplői, illetve mindennapi hősei széles univerzumába.
- A LEGO 4+ játékkészletek korábban LEGO Juniors néven voltak ismertek, és a fantáziadús építés érdekében minden LEGO építőjátékkal kompatibilisek.
- Ez a megépíthető szuperhősös játék ideális ajándék az óvodások és a fiatal gyermekek számára.
- Pókember homokfutójának méretei: több mint 9 cm magas, 11 cm hosszú és 6 cm széles.

Ár

2 690 Ft

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor