LEGO Minifigura 19. sorozat (71025)

Vissza a lego minifigures kategóriába
Eredeti ár:1 290 Ft
Akciós ár:990 Ft
Megtakarítás:300 Ft
  • 1 év garancia

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Boráros tér: Raktáron
  • Szeged: 1-2 munkanap
  • Központ: Raktáron
  • Kiszállítás: 1-2 munkanap
  • FOXPOST: 1 munkanap
  • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap

LEGO Minifigura 19. sorozat (71025) tulajdonságai:

Kiadás éve2019
LeírásA gyermekek izgalmas, új lehetőségeket hívhatnak elő bármelyik LEGO készletből a LEGO Minifigurák 71025 19. sorozattal! Ennek a LEGO minifigura sorozatnak a 2019 szeptemberi újdonsága az egyedi LEGO emberek színes kavalkádja. Üdvözöld a Kutyaszittert, a Videojáték bajnokot, a Zuhanyzó pasast, a Rögbijátékost, a Medvejelmezes fiút, a Pizzajelmezes fiút, a Galaktikus fejvadászt, a Majomkirályt, a Programozót, a Kertészt, a Hegyi bringást, a Tűzoltót, az Ijesztő lovagot, a Dzsungelkutatót, a Múmiakirálynőt és a Rókajelmezes lányt! Mindegyik minifigura egy lezárt, "titokzatos" csomagban érkezik, és mellé egy vagy több kiegészítő elem társul, plusz egy gyűjtőknek szóló szórólap és egy bemutató alaplap.
- A 19. sorozat minden LEGO minifigurája mellé egy vagy több kiegészítő elem társul, plusz egy gyűjtőknek szóló szórólap és egy bemutató alaplap.
- 16 limitált példányszámú LEGO minifigura szereplővel építheted meg és élheted át saját, egyedi kalandjaidat!
- Tartalmazza a 2019 szeptemberi újdonság jelmezeit és kiegészítőit.
- A 19. sorozat minifiguráit bármelyik LEGO készlettel kombinálhatod, így végtelen játéklehetőségek várnak rád.
- Csereberéld a minifigurákat barátaiddal, hogy teljes legyen a gyűjteményed!
- FONTOS: Minden egyes "titok" csomag a 19-es sorozat gyűjteményében szereplő 16 LEGO minifigura közül egyet tartalmaz! Sajnos egyes kifejezett minifigurákra vonatkozó rendeléseket nem áll módunkban teljesíteni. Ha egynél több "titok" csomagot vásárolsz, akkor lehet, hogy két vagy több azonos minifigurát kapsz meg.

Ár

990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor