LEGO Ninjago Legacy Kai Pengés Motorja és Zane motoros szánja (70667)

Vissza a lego ninjago kategóriába
7 990 Ft
6 291 Ft + áfa

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Boráros tér: 1-2 munkanap
  • Szeged: 1-2 munkanap
  • Központ: Raktáron
  • Kiszállítás: 1-2 munkanap
  • FOXPOST: 1 munkanap
  • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap

  • Leírás: Siess a csatába, és szerezd vissza a Tűzkardot Kai pengés motorjával és Zane elemi motoros szánjával! Ám légy óvatos - Lasha és Spitta csapdát állítottak, és egy doboz dinamit is van náluk! Kerüld ki vagy ugord át az úton lévő láncot! Hívd elő Kai elemi motorjának arany pengéit! Tüzelj az elemi motoros szán korongvetőivel, és fagyaszd le a tárgyakat a jég surikenekkel! Ezután csinálj tornádót, hogy legyőzd a Serpentine kígyókat egy Spinjitzu leszámolásban!

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2019
TémaNinjago
Ajánlott korosztály8-99 éves korig
Elemszám376
Figurák száma4
LeírásVágj bele a csatába a LEGO NINJAGO Örökség 70667 Kai pengés motorja és Zane motoros szánja készlettel, majd szerezd vissza az ellopott Tűzkardot a Serpentine kígyóktól! A Tűz nindzsájának, Kai-nak motorja előhívható pengéket és nagy kerekeket tartalmaz, míg Zane elemi motoros szánja 2 korongvetővel és Zane Arany Fegyverével, a Jég surikenekkel van felszerelve. Ezeket a NINJAGO nindzsa járművekhez tartozik egy megépíthető dinamittámadás jelenet, egy másik, gyűjthető, kockákból épült állvánnyal ellátott Arany Fegyver - a Tűzkard -, valamint egy Spinjitzu csatatér is. Ebben a nindzsa játékban 4 minifigurát találsz, melyekkel eljátszhatod és felidézheted a NINJAGO Spinjitzu mesterek című TV sorozat 1. évadának klasszikus nindzsa csatáit.
- A csomagban 4 LEGO NINJAGO minifigurát találsz: Kai-t, Zane-t, Lashát és Spittát.
- Kai pengés motorja tartalmaz egy minifigurának kialakított ülést, kihajtható, aranyszínű pengéket és nagy, gumiabroncsos kerekeket is.
- Zane elemi motoros szánja egy minifigurának kialakított ülést, 2 korongvetőt és Zane Arany Fegyverét - a Jég surikeneket tartalmazza.
- A támadás jelenet egy megépíthető, lámpás elemmel és táblával ellátott lámpaoszlopot, egy doboz megépíthető dinamitot és egy láncot tartalmaz.
- A LEGO NINJAGO tartalmazza Kai Arany Fegyverét - a Tűzkardot -, melyhez egy megépíthető állvány és egy Spinjitzu csatatér is társul.
- Helyezz egy minifigurát a csatatérre, fordítsd el a kart, hogy forogjon az emelvény, majd játszd el a LEGO NINJAGO nindzsák "tornádó" harci stílusát!
- A fegyverek közé Lasha rövid Serpentine tőre és Spitta hosszú Serpentine tőre tartozik.
- Keress még több gyűjthető Arany Fegyvert a 70668 Jay viharharcosa, 70669 Cole földfúrója és 70670 A Spinjitzu monostora LEGO NINJAGO készletekben!
- A LEGO NINJAGO Örökség nindzsa szettek tartalmazzák a korábbi évadokból ismert, népszerű nindzsa játékkészletek új verzióit, melyekkel eljátszhatod és felidézheted a NINJAGO Spinjitzu mesterek című TV sorozat emlékezetes konfliktusait.
- Kai pengés motorjának méretei: több mint 5 cm magas, 17 cm hosszú, és 7 cm széles.
- Zane elemi motoros szánjának méretei: több mint 5 cm magas, 18 cm hosszú és 6 cm széles.

Ár

7 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor