LEGO Star Wars X-szárnyú vadászgép (75218)

Vissza a lego star wars kategóriába
28 390 Ft
22 354 Ft + áfa

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Boráros tér: 1-3 munkanap
  • Westend: 1-3 munkanap
  • Szeged: 1-3 munkanap
  • Kiszállítás: 1-2 munkanap
  • FOXPOST: 1 munkanap
  • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap
  • Leírás: Szárnyalj az akció felé a lenyűgöző LEGO Star Wars 75218 X-szárnyú vadászgéppel! Ültesd be Luke Skywalkert a pilótafülkébe, R2-D2-t pedig helyezd mögé! Emeld meg a futóművet és repülj a világűrbe! Nyomd meg a kart, hogy támadó módba helyezd a szárnyakat és tüzelj a korongvetőkkel és a rugós kilövőkkel! Még a lapokat is le tudod cserélni, így Luke Vörös Ötösét átalakíthatod Biggs Darklighter Vörös Hármas X-szárnyú hajójává! A csomagban megtalálod Luke Skywalker és Biggs Darklighter LEGO minifigura pilótákat, illetve R2-D2 és R2-Q2 droidokat is. A támadó módba állított X-szárnyú méretei: több mint 11 cm magas, 34 cm hosszú és 30 cm széles.
  • Újdonság!

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2018
TémaStar Wars
Ajánlott korosztály8-14 éves korig
Elemszám731
Figurák száma4
EgyébVezesd a Lázadók támadását a LEGO Star Wars 75218 X-szárnyú vadászgéppel! Ez a részletesen kidolgozott modell rendelkezik egy behúzható futóművel, egy minifigurának szánt pilótafülkével, melynek ülése mögött egy poroltó található, továbbá a jármű oldalára korongvetők, a szárnyakra pedig rugós kilövők vannak felszerelve, R2-D2-nak kialakított hellyel rendelkezik, valamint egy 2018. augusztusában megjelenő kar funkció is vár rád, melynek segítségével a szárnyakat utazó és támadó módba állíthatod. Sőt, ehhez a nagyszerű modellhez még extra matricák és lapok is járnak, melyeket felhasználva át tudod alakítani Luke Skywalker Vörös Ötösét Biggs Darklighter Vörös Hármas X-szárnyú hajójává... tehát természetesen Luke és Biggs LEGO minifigurái és asztromechanikus droidjaik is várnak rád a készletben!
A csomagban megtalálod Luke Skywalker és Biggs Darklighter LEGO minifigura pilótákat, illetve R2-D2 és R2-Q2 droidokat is.
A LEGO vadászgép behúzható futóművel, egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkével, 2 korongvetővel, 4 rugós kilövővel és egy droidnak szánt hellyel rendelkezik, továbbá 2018. augusztusában megjelenik a karral állítható utazó és támadó mód funkció is.
Nyomd le a modellt támadó módba, így lezárhatod a szárnyakat.
Minden droid belefér oldalirányú helyzetben (2018. augusztusi újdonságként).
Az extra matricáknak és lapoknak köszönhetően Luke Vörös Ötösét át tudod alakítani Biggs Vörös Hármas X-szárnyú hajójává.
A fegyverek között megtalálod Luke fénykardját és pisztolyát, valamint Biggs pisztolyát is.
A készlet továbbá tartalmaz egy poroltó kiegészítő elemet is.
A támadó módba állított X-szárnyú méretei: több mint 11 cm magas, 34 cm hosszú és 30 cm széles

Ár

28 390 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor