LEGO Super Heroes Applikációval irányítható Batmobil (76112)

Vissza a lego dc comics super heroes kategóriába
27 990 Ft
22 039 Ft + áfa

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Boráros tér: 1-3 munkanap
  • Westend: 1-3 munkanap
  • Szeged: 1-3 munkanap
  • Kiszállítás: 1-2 munkanap
  • FOXPOST: 1 munkanap
  • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap
  • Leírás: Hajts át Gotham City utcáin ezzel a lenyűgöző, négykerék-meghajtású LEGO DC Super Heroes 76112 Applikációval irányítható Batmobillal! Ültesd Batman-t a vezetőfülkébe, kapcsold be a motorokat és használd okostelefonodat vagy tabletedet a Batmobil irányításához, Bluetooth-on keresztül! Hajts előre, hátra, balra vagy jobbra... de akár 360 fokos fordulatot is tehetsz! Ez a motorizált Batmobil játék 2 Bluetooth irányítású akkumulátoraggyal működő motorral, egy nyitható, minifigurának kialakított vezetőfülkével, négykerék-meghajtással és 2 darab kettős korongvetővel van felszerelve. Kizárólag beltéri használatra tervezték. A Batmobile méretei: több mint 9 cm magas, 19 cm hosszú és 13 cm széles.
  • Újdonság!

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2018
TémaDC Comics Batman
Ajánlott korosztály8-99 éves korig
Elemszám321
Figurák száma1
LeírásSiess Gotham City bűnügyi helyszíneire a motoros LEGO DC Super Heroes 76112 Applikációval irányítható Batmobillal! Ennek a klassz járműnek a 2 motorja Bluetooth irányítású akkumulátoraggyal működik, ezen kívül egy nyitható, minifigurának kialakított vezetőfülkével, négykerék-meghajtással és 2 darab kettős korongvetővel rendelkezik. Egyszerűen csak töltsd le az appot, hogy okostelefonodról vagy tabletedről irányíthasd a járművet! A készletben továbbá találsz egy 2018. augusztusában megjelenő Batman minifigurát is.
- A készletben egy 2018. augusztusában megjelenő Batman minifigurát is találsz.
- Ez a motorizált Batmobil játék 2 Bluetooth irányítású akkumulátoraggyal működő motorral, egy nyitható, minifigurának kialakított vezetőfülkével, négykerék-meghajtással és 2 darab kettős korongvetővel van felszerelve.
- A készletben megtalálod azt a 11 darab, 2018. augusztusában megjelenő Batman fegyvert és elemet, melyekkel tetszésed szerint alakíthatod az építményedet és a minifigurádat is.
- A ki- és bekapcsoláshoz nyomd le a tetőt!
- Irányítsd a Batmobilt okostelefonoddal vagy tableteddel az appon keresztül!
- Töltsd le az appot az App Store-ból vagy a Google Play áruházból! Kérj szüleidtől engedélyt, mielőtt online csatlakoznál!
- A termékhez elemek szükségesek (a csomag nem tartalmazza). Kérjük, ellenőrizd a termék csomagolásán jelzett típust és mennyiséget.
- Kizárólag beltéri használatra tervezték.
- A Batmobile méretei: több mint 9 cm magas, 19 cm hosszú és 13 cm széles.

Ár

27 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor