Manfrotto Compact Advanced gömbfejjel

Vissza a fényképezőgép állványok kategóriába

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Westend: Raktáron
 • Boráros tér: Raktáron
 • Szeged: Raktáron
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 1-2 munkanap
 • FOXPOST: 1 munkanap
 • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap
A terméket a hivatalos, magyarországi Manfrotto képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
 • 3 kg teherbírás
 • 167 cm maximális magasság
 • 1.4kg súly

Mi történik miután valaki megnézi ezt a terméket?

39%
Manfrotto Compact Advanced gömbfejjel terméket vásárolja meg
29 800 Ft - Raktáron!
21%
Manfrotto Compact Advanced (fekete) terméket vásárolja meg
29 890 Ft
10%
Nikon AF-S DX 35mm f/1.8 G terméket vásárolja meg
57 790 Ft - Raktáron!
8%
Hoya HMC UV(C) szűrő (67mm) terméket vásárolja meg
6 590 Ft - Raktáron!
7%
Lenspen Microklear törlőkendő terméket vásárolja meg
1 990 Ft - Raktáron!
A Manfrotto termékekre hivatalosan 2 év szavatosság vonatkozik (a magyar és EU-s jogszabályoknak megfelelően), amely biztosítja, hogy a termékek a használatnak megfelelnek és nincsen gyártási hibájuk. Azonban a Manfrotto hisz termékei kiemelkedő minőségében, ezért a megszokottnál sokkal hosszabb ideig vállalja egyes termékeire a garanciát.
A Manfrotto fotó- és videoállványok, táskák és kiegészítők esetén - termék kategóriától függően - a garancia 5 vagy 10 évre kiterjeszthető! A termékekre a 2 éves garancián felül további 3 vagy 8 év kiterjesztett garancia jár, ha termékét a vásárlást követően regisztrálja a gyártó honlapján.
A garancia pontos feltéteiről itt olvashat bővebben: Manfrotto garancia
A következő oldalon regisztrálhatja megvásárolt termékét: Manfrotto termékregisztráció

Manfrotto Compact Advanced gömbfejjel tulajdonságai:

GyártóManfrotto
Színfekete
-A Manfrotto Compact Advanced állvány a Compact állványok családjának új tagja. Az első állványukat vásárló DSLR tulajdonosoknak tervezett tripod a lelkes hobbi fotósoknak szól, akik még jobb minőségű képeket szeretnének elérni és fejlődni szeretnének a a fotózásban.
-Az aluminium gömbfejjel nagy pontossággal lehet kompozíciót beállítani és az állvány felállítása is rendkívül könnyű és gyors. A gömbfej friction control funkciója segít a gyors beállításban: apró mikro mozdulatokat lehetővé tesz a nélkül, hogy kioldanánk a fejet. Ez garantálja a könnyű és biztonságos pozíció-beállításokat.
-A Manfrotto állványt kifejezetten arra tervezték, hogy könnyen magunkkal vihessük. Amikor a fejet nem használjuk, akkor összecsukható, így könnyebb szállítani. A megerősített öt szekciós lábaknak köszönhetően az állvány stabil, és akár 167cm-es magasság is elérhető vele.
-Az állványhoz párnázott táska tartozik. Tisztításához a Manfrotto egyszerű ceruza-radírt javasol (víz vagy egyéb speciális tisztítók helyett), amellyel sokáig megőrizhető színe és bevonata.
-Teherbírása megfelelő belépő szintű DSLR gépekhez optikával (max 200mm) vagy felső kategóriás kompakt gépekhez, de bármilyen eszköz rátehető 3 kg-ig.
Teherbírás3 kg
Forgatás/Döntés-90° / +90°
Maximum magasság167 cm
Minimum magasság44 cm
Középoszlop átmérő22mm
Összecsukva46 cm
Doboz tartalmatartozék tok
gömbfej
Súly1.4 kg
Hivatalos oldalhttps://www.manfrotto.com/compact-advanced-with-ball-head

Ár

29 800 Ft

Manfrotto Compact Advanced gömbfejjel vásárlói ezeket a termékeket szokták még nézni:

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2018 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor