Microsoft Xbox One S 1TB + Playerunknown's Battlegrounds + Gears of War Ultimate + Halo 5 (2 év garancia)

Vissza a xbox konzolok kategóriába
89 990 Ft
70 858 Ft + áfa

További információk

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Rendelésre
  • Westend: Rendelésre
  • Boráros tér: Rendelésre
  • Szeged: Rendelésre
  • Kiszállítás: Rendelésre
  • FOXPOST: Rendelésre
  • Pick Pack Pont: Rendelésre
A terméket a hivatalos, magyarországi Microsoft képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.

A PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS egy 'az utolsó emberig' shooter, amelynek fejlesztése során figyelembe vették a közösség visszajelzéseit. Az üres kézzel kezdő játékosoknak küzdeniük kell, hogy megtalálják a fegyvereket és az utánpótlásokat, ebben az utolsó túlélőig tartó csatában. A valósághű, hallatlanul izgalmas játék helyszínét egy 8x8 km-es sziget adja, melyet az Unreal Engine 4 játékmotor kelt életre.

Xbox One S

Vékonyabb. Laposabb. Okosabb.

40%-kal kisebb. 2 TB tárhely. Belső tápegység.

Játssz a legjobb játékokkal - ideértve az Xbox 360 klasszikusokat is - 40%-kal kisebb konzolon. Ne hagyd, hogy a mérete befolyásoljon: a belső tápegységgel és az akár 2 TB-os belső tárhellyel az Xbox One S a valaha volt legfejlettebb Xbox.

4K Ultra HD Blu-ray és adatfolyam

A standard HD-nál négyszer nagyobb felbontású 4K Ultra HD a legtisztább, legvalósághűbb videót kínálja. Küldj át 4k tartalmat a Netflixről az Amazon Video szolgáltatásba, és nézz Ultra HD Blu-ray filmeket káprázatos vizuális minőségben High Dynamic Range felbontásban.

Xbox vezeték nélküli kontroller

Élvezd a fokozott kényelmet az új, lendületesebbre, áramvonalasabbra tervezett Xbox vezeték nélküli kontrollerrel. A vezeték nélküli hatótávolság akár kétszer akkora. Maradjon a célon a textúrázott markolattal. És a Bluetooth technológia segítségével játssz a kedvenc játékaiddal Windows 10-es számítógépen, táblagépen és telefonon.

A brutális akciók és a fedezékrendszeres TPS játékok atyja, az első Gears of War visszatér visszatér, és kirobbanóbb formában van, mint valaha - ugyanis a Gears of War Ultimate Edition az első GOW feljavított kiadása, méghozzá új fejezetekkel kibővített kampánnyal, grafikailag alapoktól újraalkotott karakterekkel és tárgyakkal, valamint a legendás, eredeti multiplayer felélesztésével!

A Halo sorozat történetének központi alakja mindig is Master Chief volt, ám a Halo 5: Guardians kampányában nem csak ő áll majd a történet központjában. Ugyanis bár a galaxist egy titokzatos, és látszólag megállíthatatlan erő fenyegeti, az emberiség legnagyobb hősét sehol sem találni, így a sztori másik főszereplője Spartan Locke lesz, akinek csapatával az a feladata, hogy felkutassa Master Chiefet. Természetesen mindkettejüket irányíthatjuk a játék során, ám a lélegzetelállító kalandban ezúttal barátaink is csatlakozhatnak hozzánk, ugyanis a Halo 5: Guardians kampányát nem csupán a mesterséges intelligencia által irányított csapattársakkal, hanem akár kooperatív módban is végigjátszhatjuk. Ahogy azt a sorozattól megszokhattuk, a többjátékos mód is a konzolos FPS-ek legjobbjai közé tartozik, a 343 Industries pedig egy egészen új játékmódot is bemutat, Warzone néven. Ebben 12-fős Spartan-csapatok szállnak szembe egymással, a korábban a Halo-sorozatban szereplő legnagyobb pályáknál akár négyszer nagyobb csatatereken, ám nem csupán egymáson kell felülkerekedniük, hanem a semleges Covenant csapatokat is érdemes megtámadniuk, hiszen egy-egy főellenség legyőzése komoly előnyökhöz juttatja az adott csapatot.

A termék tulajdonságai:

GyártóMicrosoft
LeírásBemutatkozik az új, Xbox One S konzol! 40%-kal kisebb kivitelezésben, belső tápegységének segítségével az eredeti konzolnál sokkal kevesebb helyet foglal és könnyebben szállítható és már állítva is használható, a csomagban található állványnak köszönhetően.. Az 1 TB-os belső merevlemez elegendő tárolókapacitást jelent még a legaktívabb játékosoknak is, a 4K-s videós, multimédiás és Blu-Ray képességeknek hála pedig a felsőkategóriás tévékészülékek képességeit is kihasználhatjuk. Az Xbox One S egy vadonat új kontrollerrel is érkezik, ami nagyobb hatótávolsággal bír elődeinél, egy új, különleges textúrájú markolatot kapott és rádiókapcsolat mellett Bluetooth-kapcsolat létrehozására is képes.
Mellékelt szoftverPlayerUnknown's Battlegrounds (Xbox One)
Gears of War Ultimate (XBox One)
Halo 5 (XBox One)
Merevlemez méret1TB
Csatlakozók2 x USB 3.0 port
2 x HDMI port
1 x RJ45 LAN
Wi-Fi vezeték nélküli kapcsolat
TartozékXbox One S vezeték nélküli kontroller
konzoltartó talp
HDMI kábel
AC adapter

Ár

89 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor