Huawei ajánlatKötöttségek nélkül

Vásárolj a promóciós időszakban Huawei Freebuds 3 vezeték nélküli Bluetooth sztereó fülhallgatót és megajándékozunk egy Huawei CP60 wireless (fehér) töltővel.

A promóció időtartama:

  • 2019. november 22. - 2019. december 31.

Promóciós Freebuds 3 fülhallgató:

Huawei FreeBuds 3 vezeték nélküli bluetooth sztereó fülhallgató (fekete)

Vezeték nélküli Bluetooth-os használat, Mikrofonos, Ajándék! Ajándék Huawei CP60 töltő
Raktáron: Béke tér
59 990 Ft
47 236 Ft + áfa

Huawei FreeBuds 3 vezeték nélküli bluetooth sztereó fülhallgató (fehér)

Vezeték nélküli Bluetooth-os használat, Mikrofonos, Ajándék! Ajándék Huawei CP60 töltő
Raktáron: Béke tér
59 990 Ft
47 236 Ft + áfa

Ajándék CP60 wireless töltő:

14 990 Ft
11 803 Ft + áfa
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor