Navon Relax robotporszívó

Vissza a porszívók kategóriába
Eredeti ár:49 990 Ft
Akciós ár:47 990 Ft
Megtakarítás:2 000 Ft

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Westend: 1 munkanap
  • Boráros tér: 1 munkanap
  • Szeged: 1-2 munkanap
  • Központ: Raktáron
  • Kiszállítás: 1-2 munkanap
  • FOXPOST: 1 munkanap
  • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap
A terméket a hivatalos, magyarországi Navon képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
  • 25 W-os szívóteljesítmény
  • 0.9 liter por kapacitás

Navon Relax robotporszívó tulajdonságai:

GyártóNavon
MegnevezésRobotporszívó
JellemzőkAutomata töltés, a robot visszatér a dokkoló állomáshoz tölteni magát mielőtt lemerülne az akkumulátor.
Távirányítóval beállítható időzítés rajta, tisztítási időszakot lehet programozni rajta, UV funkciót lehet ki/be kapcsolni vele, FULL GO funkció, Turbó funkció és irányítható vele a robot.
3D szűrő kiszűri a szívást blokkoló problémákat, magas minőségű HEPA filter pedig megszűri a távozó levegőben lévő mikro szemcséket, koszt.
A porszívó kétszer takarít ki "XXL"funkcióban, ajánlott legalább 120 négyzetméteres és fokozottan koszos szobához használni.
-Csak nyomja meg a „Turbo” gombot a távirányítón, mely funkcióban megemelkedik a szívóteljesítmény, akár 1,2 Kpa szívóerőre, javasolt nagyon koszos padlóra, vagy szőnyegre.
Szuper széles, terepmintás kerekkel van ellátva a porszívó, amely könnyedén gördül át 1,5cm-nél kisebb akadályokon és nem pörög ki felmosás során.
Leesést elkerülő szenzorokkal van a porszívó ellátva, melynek köszönhetően nem esik le a lépcsőn például.
A készülék érzékeli a nagyobb szennyezettséget, melyhez automatikusan növeli, állítja a szívóteljesítményét. Mikor a portartály megtelik a készülék hanggal jelez
A készülék két oldalán elhelyezkedő tisztító kefékkel könnyedén tisztítja meg a sarkokat és növeli a tisztító hatékonyságát.
LED display mutatja, hogy milyen munkamódban van a készülék
-Dokkoló állomás, merülés esetén automatikus dokkolás és töltés
Távirányító
Minden felületre megfelelő söprő kefe
0,9 literes portartály
Teljesítmény: 30W
Töltési idő: 4-6 óra
Tulajdonságok
Szívóteljesítmény (max.)25-40W
Por kapacitás0,9 l
Működési idő1,5 óra

Ár

47 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor