Nikon AF-S 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR

Vissza a objektívek nikon vázra kategóriába
Új!
Elismeréseink:
Nikon Professional Dealer Nikon Prosumer Dealer
3 899 900 Ft
3 070 787 Ft + áfa

További információk

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Rendelésre
  • Boráros tér: Rendelésre
  • Szeged: Rendelésre
  • Kiszállítás: Rendelésre
  • FOXPOST: Rendelésre
  • Pick Pack Pont: Rendelésre

A terméket a hivatalos, magyarországi Nikon képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
  • Előrendelhető, termék érkezése várhatóan 2020. március vége
  • Tartozék napellenző
  • 3250 gramm
  • Képstabilizátoros

Professzionális, f/2,8-as zoomos telefotó objektív

Akció. Teljesítmény. Érzelem. Ez a strapabíró, közepes látószögű zoomos telefotó objektív sokoldalú, 120-300 mm-es gyújtótávolság-tartománnyal rendelkezik, állandó, f/2,8-as maximális rekesszel. Hozza a legjobb formáját a fix objektívekre jellemző optikai teljesítménnyel és témabeméréssel, akár kihívást jelentő, kedvezőtlen fényviszonyok mellett is.

Akár egy sportrendezvényen fotózik, akár éjszaka a szabadban, az objektív lenyűgöző felbontóképessége hihetetlenül éles képeket eredményez. Az optikai kialakítás 19 csoportban 25 lencsetagot alkalmaz, és tartalmazza a Nikon új SR üveg lencsetagját, amely különösen hatékonyan küszöböli ki a színeltérést. Az ARNEO és nanokristály bevonatok hatékonyan csökkentik a szellemképeket és tükröződéseket.

Lélegzetelállító precizitás

Az állandó, f/2,8-as rekesz kényelmes záridőt és egyenletes mélységélesség-vezérlést tesz lehetővé a teljes zoomtartományon, így az AF-teljesítmény feláldozása nélkül használhat 1,4x vagy 2,0x telekonvertereket.

Pontos követés

A fix telefotó objektívekéhez hasonló AF-teljesítményének köszönhetően képes lépést tartani a gyorsan haladó témákkal akkor is, ha kiszámíthatatlanul mozognak. Az elektromágneses írisz pontos expozíciót biztosít nagy képkockasebességgel készített felvételek mellett is.

Kiváló stabilitás

A Nikon rázkódáscsökkentő (VR) rendszere négy lépésköznek megfelelő előnyt nyújt akkor is, ha a telekonverter be van kapcsolva. A VR a fényképezőgép bekapcsolásakor azonnal elindul. A SPORT VR mód megbízhatóan követi a gyorsan mozgó témákat.

Az AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR az első objektív, amely a ED és SR üvegelemeit is használja a színeltérés és a pontszerű fényforrások körül jelentkező becsillanás leküzdésére. A nehezen kontrollálható kék fény (rövid hullámhosszú spektrum) hatását is kiegyenlíti, így élesebb képeket és jobb kontrasztot biztosít. Az elszíneződés nagy mértékben csökken még a legnagyobb rekesszel készült felvételek esetén is.

MAGABIZTOS

A Nikon híres ergonómiája biztosítja a legfontosabb képek megörökítéséhez szükséges összes előnyt. Használja ki a hozzárendelhető funkciógombok, valamint a vízszintes és függőleges tájolás közötti zökkenőmentes váltás nyújtotta előnyöket.

KIEGYENSÚLYOZOTT

A beépített állványtalp az optimális egyensúly érdekében az objektív eleje felé néz, ami kényelmesebbé teszi az állványra rögzített objektív szállítását.

FELKÉSZÜLT

A teljesen időjárásálló zoomos telefotó objektív megbirkózik a mindennapos professzionális használat nehézségeivel. A fluorbevonat taszítja a vizet, a port és a szennyeződéseket a képminőség feláldozása nélkül.

Nikon AF-S 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR tulajdonságai:

GyártóNikon
Fő paraméterek
Fényerőf/2.8 fix
Zoom tartomány120-300 mm
KépstabilizátorVan, Nikon rázkódáscsökkentés (VR)
Rekesz tartomány2.8-22
Szűrőméret112mm
BajonettNikon F
Kompatibilis vázakNikon F
Fizikai paraméterek
Átmérő128mm-es maximális átmérő
Hossz303,5mm (a fényképezőgép-bajonett peremétől számított távolság
Súly3250 g
Felépítés25 lencsetag/19 csoport
Optikai tulajdonságok
Minimum fókusz távolság2,0 m
Maximum nagyítás0,16x
Képszög ASP-CDX-formátum: 13°20'-5°20'
KépszögFX-formátum: 20°20'-8°10'
Egyéb
Beépített AF motorvan
Gyári napellenzőHK-41 (tartozék)
EF 1.4x és EF 2x Extenderhasználható
Doboz tartalmaobjektív, első és hátsó sapka, napellenző
Bejelentés dátuma2020. január
Hivatalos oldalhttps://www.nikon.hu/hu_HU/product/nikkor-lenses/auto-focus-lenses/fx/af-s-nikkor-120-300mm-f-2-8e-fl-ed-sr-vr

Ár

3 899 900 Ft

Gyakran feltett kérdés:

Mire jó a napellenző?
Kültéren a nap, illetve más, oldalról jövő fények becsillanásának megelőzésére.

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor