Karcher KB 5 akkus seprőgép (1.258-000.0) (2 év garancia)

Vissza a seprőgépek kategóriába

Karcher KB 5 akkus seprőgép (1.258-000.0)

Karcher VC 5 (1.349-100.0)

  • 0.4 liter por kapacitás
Előnyök:
  • 77 decibeles zajszint
Hátrányok:
  • Nincs 0.4 liter por kapacitás
  • 31 000 Ft-al drágább

20 890 Ft

51 890 Ft

GyártóKarcherKarcher
MegnevezésAkkumulátoros seprőgépKézi porszívó
JellemzőkKemény padlók és szőnyegek gyors és hatékony köztes tisztítására van szükség? Tökéletes feladat a KB 5 vezeték nélküli elektromos seprű számára. A Karcher adaptív tisztítási rendszerének köszönhetően a vezeték nélküli elektromos seprű kiemelkedő tisztítási eredményeket produkál, és könnyen és alaposan távolítja el a szennyeződéseket. A lítiumion-akkumulátorral működő KB 5 hamarabb használatra kész, mint egy porszívó, és különösen kényelmessé teszi a köztes tisztítást: lehetővé teszi az ergonomikus, hajolgatás nélküli munkát, a szélekhez nagyon közel is seper, befér a székek és a bútorok alá, és lépcsőkön is kényelmesen használható. A KB 5 további funkciói és teljesítményjellemzői az automatikus ki-bekapcsoló, a hajlékony dupla csukló a könnyű irányíthatósághoz, a szeméttartály, ami kényelmesen kivehető oldalról, az univerzális kefe, a helytakarékos tárolás és a seprű kis súlya.A kiváló VC 5 bebizonyítja, hogy egy erős porszívónak nem kell feltétlenül nagynak is lennie. A kompakt porszívó kis mérete ellenére is kitűnik egyedülálló tisztítási teljesítményével, és könnyedén felveszi a versenyt a nagyobb, húzható berendezésekkel. Szabadalmaztatott tripla teleszkópos rendszerének köszönhetően a készülék mérete a felére csökkenthető. Mindössze egy gombnyomás, és a készülék összenyomható - ez a világ egyik legkompaktabb porszívója, és még a legkisebb lakásban is elfér. A VC 5 kiemelkedő teljesítményét a hajlékony csuklóval rendelkező, cserélhető Karcher szárazporszívó-fejnek köszönheti. Ezt a fejet kifejezetten ehhez a porszívóhoz tervezték, alacsony a fogyasztása, és masszív kialakításának és egyedülálló geometriájának köszönhetően maximális teljesítményt nyújt. Az ErP címke tanúsítja a VC 5 kiemelkedő teljesítményét minden kemény padlón és szőnyegen. További előnye a porzsákmentes szűrőrendszer beépített szűrőtisztítással, amivel megspórolhatók a drága porzsákok. A szűrőkazetta könnyen eltávolítható és gyorsan üríthető. A VC 5 egy kompakt erőmű kiemelkedő teljesítménnyel.
-Karcher adaptív tisztítási rendszer
Megbízhatóan eltávolítja a szennyeződést minden padlófelületről. Innovatív, beállítható seprési szél az optimális szennyeződésfelszíváshoz. Továbbfejlesztett belső geometria optimális szennyeződésfelszívással a megbízható szennyeződéseltávolításért.
Kényelmes porszívózás a különböző felületeken: 4 szintű teljesítmény szabályozás.
-Automatikus ki-bekapcsoló
Könnyű ki- és bekapcsolás. Gyors és magától értetődő használat. Nincs szükség hajolgatásra.
2 kábelhorog: Kompakt kábeltárolás és a gyors letekerő funkció a felcsévélt kábelhez.
-A szennyeződéstartály egyszerűen kivehető és cserélhető
Gyors és könnyű ürítés a szennyeződés érintése nélkül.
Padlófej flexibilis csatlakozással: Jó irányíthatóság és könnyű takarítás az akadályok körül és a bútorok alatt.
-Hajlékony dupla csukló
A markolat bármilyen irányban könnyen mozgatható.
Könnyen irányítható.
Akár bútorok és székek között is.
Innovatív felépítés mint függőleges porszívó: Maximális mozgási szabadság a porszívózás alatt - nem kell magunk után húzni a porszívót és nem gabalyodunk bele a porszívóba.
A lépcsők legkönnyebb tisztítása - nincs porszívó cipelés
-Univerzális kefe
Az optimális szennyeződésfelszedéshez mind kemény padlóról, mind szőnyegről.
Lehetővé teszi a haj- és szőrszálak könnyű eltávolítását.
Lehetővé teszi a szegélyközeli seprést.
-Az univerzális kefe könnyen levehető és cserélhető
Gyorsan és könnyen, egy kézzel kezelhető.
Megkönnyíti az univerzális kefe tisztítását.
-Lítiumion-ion-akkumulátor technológia
Akár 30 perces akkumulátor-üzemidő kemény padló tisztításánál.
Memóriahatás nélkül.
Mindig használatra kész.
Tulajdonságok
Szűrő fajtájaHEPA
Munkaszélesség210 mm
Színsárga/fekete
Zajszint77 dBa
Por kapacitás0,37 l
Tápellátásakkumulátor220-240 V
Működési idő20-30 perc
Hatósugár8,5 m
Kábelhossz7,5 m
TartozékUniverzális kefe, kivehető
Akkumulátortöltő készülék
Átkapcsolható padlófej szőnyegekhez és kemény felületekhez
Textíltisztító fej
Méret215 x 230 x 1120 mm182 x 261 x 621 mm
Súly1,17 kg3,2 kg
Elérhetőség Raktáron: Béke tér, Boráros tér
Ár

20 890 Ft

51 890 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor